2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانم ب اندازه دوسال درگیر این مشکل بی خوابی بود....دیگ دیوونه شدیم بس ک دکتر رفتیم ..همشونم قرص خواب میدادن..اولاش بابام هی سعی میکرد کمکش کنه..بهش میگف بش فکر نکن مشغولش میکرد بعدش دیگ مامانم خودش میگف فایدع نداره قرص میخورد.حالا اسم قرصشم یادم نیس والا ..عوارض خاصی نداشت فقط خیلی میخابید دیگ.مثلا قبلا7بیدار میشد قرص ک میخورد تا9اینجوریا میخابید..اخرشم همینجوری حل شد خودش .الانم یسالی میشه قرصا رو دیگ مصرف نمیکنه

من هروقت خیلی ناراحتم میخورم بخوابم فرداش افسرده م وگریه م میگیره وبهم ریخته میشم 

میخورم 8ساعت میخابم انگارنه انگارکه زنده م ولی بعصی وقتام توخواب گریه م میگیره نمیدونم چون ناراحتم ومیخورم اینطورمیشم ولی بعدش کلادپرسم

بعدم معتادمیشی بهش 

من بیخواب نیستم بدخوابم شبا تا صبح بیدارم روزا کلا خواب

شمتگااینطورعادت دادی بدنتا

ببین مثلاچندوقت صبح زودبلندبشی عادت میکنی یاشب هادیربخوابی عادت میکنی بیداربمونی 

درمورد بهداشت خواب مطالعه کن الان به نظر من مشکل بی خوابی وجودنداره این ماییم که میسازیمش من خودم بهداشت خواب رعایت نمیکنم الان بخوام میتونم بخوابم ولی تا ساعت۲نصف شب به بعد نت گردی میکنم نمیخوابم یا الان چای خوردم قبل خواب نباید چای خورد

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
مامانم ب اندازه دوسال درگیر این مشکل بی خوابی بود....دیگ دیوونه شدیم بس ک دکتر رفتیم ..همشونم قرص خو ...

من روزا خیلی میخابم شب نمیتونم بخوابم میخام قرص بخورم که شب زود بخوابم

خدایا پشت وپناهم باش 
درمورد بهداشت خواب مطالعه کن الان به نظر من مشکل بی خوابی وجودنداره این ماییم که میسازیمش من خودم به ...

میدونم مشکل از خودمه میخوام به زور قرص خودمو وادارکنم که شب بخوابم

خدایا پشت وپناهم باش 
شمتگااینطورعادت دادی بدنتا ببین مثلاچندوقت صبح زودبلندبشی عادت میکنی یاشب هادیربخوابی عادت میکنی بی ...

صب زودم بیداربشم شب باز بیدار می مونم‌ مریضم انگار خوددرگیری دارم

خدایا پشت وپناهم باش 
کسی که افسردگی داره خودش متوجه میشه؟

نمیدونم چون هزار تا علائم داره

برو علائم افسردگی رو تو نت بخون.

یکی از علائم مهمش بی دلیل گریه کردن هست.

ولی بی خوابی و پرخوابی پرخاشگری و سردرد و ... همه چی داره.