2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

129 بازدید | 14 پست

هیچوقت نمیتونم باور کنم منو به یه رابطه مجازی و لانگ با اون همه خاطره ایی که داشتیم ترجیح بده .حالم خیلی بده .دروغ چرا من همه چیم از اون دختر سرتر بود .درسته ۴سال با اون بود و کات کرده بود ولی دیگه چرا برگشت بهش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم، می‌فهمم که چقدر سخته. وقتی کسی که بهش اعتماد داشتی دوباره به کسی برگرده که رابطه قبلی داشته، احساس بدی می‌تونه پیش بیاد. اما در مورد مقایسه خودت با اون دختر، باید بگم که هر کسی در یه موقعیت و شرایط خاص خودشه. دلیل برگشتن اون فرد به رابطه قبلیش ممکنه چیزهایی باشه که از بیرون قابل درک نباشه. به خودت ایمان داشته باش، چون تو کسی هستی که به خودت ارزش می‌دی. برای خودت وقت بذار و اجازه بده که زمان بهت کمک کنه. به خودت و احساساتت احترام بذار.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

تازه تاپیک قبلتو خوندم

رفتی با اکس دوستت که هنوزم فقط قهر بودن رل زدی؟ 😐😐😐😐

پسره لاشیه

دختر اولیه نباید میبخشیده

و شماهم..... نظری نمیدم درموردت💙

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

چن وقته با توعه؟

چندماه ولی بینش فاصله افتاد تو این مدت منم خبر نداشتم بهم گفته بود  کات کرده با لانگش داشت رابطمون خوب پیش میرفت ولی نگو کات نکرده یوده شکر آب بوده فقط بینشون .الانم با اونه .

تازه تاپیک قبلتو خوندمرفتی با اکس دوستت که هنوزم فقط قهر بودن رل زدی؟ 😐😐😐😐پسره لاشیهدختر اولیه ن ...

دختره که دوستم نبوده اصلا من نمیشناسمش .یه دختریه اصلا یه شهر دیگه چهارسال با این پسر بوده ولی پسره به من کفته بود کات کردیم 

عزیزم، می‌فهمم که چقدر سخته. وقتی کسی که بهش اعتماد داشتی دوباره به کسی برگرده که رابطه قبلی داشته، ...

دیگه اینکه این همه ادعاش میشه منو دوست داره هنوز چیه 

دروغ میگه

همکلاسیمه هی میاد کنارم میشینه هی میگه پیاده باهات بیام برسونمت .یه آهنگی با هم خاطره داشتیم هنوز تو گوشیشه.چند ناهرفقط برام استاتوس میذاشت.هنوز یه حرفایی میزنه که آدم امیدوار میشه ولی خب من دیگه زدمش دیوار .بهمم گفته دوست دختر داره و هنوز با دخترست م ازش دوره.