2821
2789
عنوان

جنسیت نی نی

288 بازدید | 33 پست

سلام عزیزان علایم رو میگم ممنون میشم باتوجه به تجربیات خودتون حدس بزنین الان ۱۰ هفته ام.

تهوع صبحگاهی یکم دارم .حالت تهوع دز طول روز دارم و به بوها حساس شدم اما زیاد ختم به ببخشید استفراغ نمیشه.رنگ پوستم روشن و شفاف تر شده .روزی ۱ ساعت اکثرا میخوابم .علاقه زیادی به چیزهای ترش و شور دارم عاشق سالاد شیرازی با نعناع خشک شدم .نوک سینه هام رنگش تیره تر شده و معذرت ادرارمم تیره رنگ شده اما تو آزمایشات هیچ نشانه عفونت نبوده ممنون میشم کمک کنین و حدس بزنین

دردهایم پنهان است

سونو ۸هفته ببعد داری بفرست

از علائم نمیشه گفت

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ربطی نداره اما خواهرم اینجوری بود پسر شد

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

سونو ۸هفته ببعد داری بفرست بگم

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

سونو ۸هفته ببعد داری بفرستاز علائم نمیشه گفت

سونو که رفته بودم الحساب خودم ۷ هفته و ۳ روز بودم اما حساب سونو ۶ هفته و ۲ روز بود و سونو واژینال انجام داد قلب بچه هم تشکیل شده بود

دردهایم پنهان است

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز