2777
2789
عنوان

🥲🥲سندروم

180 بازدید | 11 پست

20هفته باردارم انومالی تشخیص سندروم داون دادن امینو دادم جوابش دوهفته دیگه میاد🥺🥺تورو خدا برام دعا کنین سالم باشه وگرنه باید سقطش کنم😭😭خدامشکل همه روحل کنه🤲🏻چرا مشکلات من تمومی ندارن خداا ازهردری داره داره امتحانم میکنه نمیدونم چی بگمم😭

الهی به حق حضرت معصومه مشکلی نباشه

دختر برادرشوهرم سندروم داونه خیلی سخته خیلیییی اذیت میشه هم خودش هم خانواده

امیدوارم برات همچین چیزی پیش نیاد

مثبت فکر کن،مثبت اتفاق میوفته❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی به حق حضرت معصومه مشکلی نباشهدختر برادرشوهرم سندروم داونه خیلی سخته خیلیییی اذیت میشه هم خودش ه ...

مرسی عزیزم ایشالاا🥲🥲🥲طفلکی اره دیدم چقدراذیت میشن براهمون نمیخام بچم اذیت شه😔خیلی سختههه

مرسی عزیزم ایشالاا🥲🥲🥲طفلکی اره دیدم چقدراذیت میشن براهمون نمیخام بچم اذیت شه😔خیلی سختههه

اره سخته 

خدا برای هیچکس نیاره

ولی پاقدمشون خیلی پر برکته خیلی مهربونن 

یعنی برادرزاده شوهرم مثل دخترمه خیلی به دل میشینن

اره سخته خدا برای هیچکس نیارهولی پاقدمشون خیلی پر برکته خیلی مهربونن یعنی برادرزاده شوهرم مثل دخترمه ...

الهی خدا بهترینارو براش بچینه🥺🥺🥺ماهم یک همسایه داریم پسرش همینجوره هروقت میاد سلام میکنه دست میده😔😔😔😔خیلی مهربونن ولی چه فایده اینقدر اذیت میشن

الهی خدا بهترینارو براش بچینه🥺🥺🥺ماهم یک همسایه داریم پسرش همینجوره هروقت میاد سلام میکنه دست میده ...

الهی امین

اره عزیز دلم دقیقا

دور از شما و همه باشه

به دلت بد راه نده