2777
2789
عنوان

کادو روز دختر

122 بازدید | 23 پست

من از اینکه نامزدم برام چیزی نخره ناراحت میشم تازه غصمم میگیره چونکه پیش مامانمم زشتع وقتی اون چیزی نمیگیره 

ما دوست بودیم الان خانپاده ها آشنا شدن چند وقت بعد قرار ب جشن نامزدیه 

امروز فقط تبریک گفت عصرم گفت بریم بیرون گفتم لابد چیزی تدارک دیده تو ماشین گفت ببخشید وقت نکردم چیزی بگیرم گفتم عیب نداره چی بگم دیگه اخه 

الانم میگه مامانم گفنه برا فلانی کادو میگرفتی گفتم ن گفتم بهش بگو قبلا خرس گرفتی کادو گرفتی 

الان روت نمیشه سختته بری کادو دخترونه بخری گفت ن اعتقاد ندارم 😟

تو ماشین گفت وقت نکردم الان میگه اعتقاد 

حرصی میشم از دستش 

دوس ندارم واکنش نشون بدم تولدشم کادو پنج تومنی گرفتم اون پونصدی ی چیز معمولی روتین 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما سطح توقع خودتو بیار پایین از بقیه چرا باید انقد انتظار داشته باشی برات چیزی بخره که وقتی نتونسته انقد ناراحت بشی؟ بلاخره قرار نیتس سر کوچیک ترین مسائل کادو بخرن چون این وظیفه کسی نیست این از روی مهر و محبته کادو گرفتن به جز تولد یه چیزیه که اگه بگیرن خوبه اگه نگیرن و تبریک بگن خودش یه دنیا می ارزه 

یه مقدار شرایط ایشونم درک کن همین که تبریک گفته واقعا ارزش داره

عجب گدا صفتایی پیدا میشنا واسه اینکه کادو نده گفته اعتقاد ندارم انگار به زور میخواستن مجبورش کنن بره ...

زورم داره اول میگه وقت نکردم بعد میگه اعتقاد 

خب تولد چی ب اونم اعتقاد نداری ی تیکه لوازم ارایش میگیری پونصد 

بار شونصدمه تو تاپیکا میگم به مرد جماعت رو ندینگوش شنوا ندارین تا وقتی به سرتون نیادخانم کادو ۵ میلی ...

بخدا خاک تو سرم ک اینجوریم بدون مناسبت براش کادو میگیرم اباس اونوقت اون مناسبت هم منو میپیچونه

برای تولدش چی گرفتی؟بگو به اینکه منو به بهونه های مختلف خوشحال کنی اعتقاد نداری؟!

هنذفری گرفتم براش البته بدون سیم 

وای اصلا در شانم نیست سر کادو هم دعوا کنم باهاش همون ک مادرشم گفنه اشتباه کرده نخریده بسشه 

عزیزم شما سطح توقع خودتو بیار پایین از بقیه چرا باید انقد انتظار داشته باشی برات چیزی بخره که وقتی ن ...

چشم 

بخدا خاک تو سرم ک اینجوریم بدون مناسبت براش کادو میگیرم اباس اونوقت اون مناسبت هم منو میپیچونه

عزیزم تو انتخابت بیشتر دقت کن 

فردا روزی ازدواج نکنی بری خونه ش واسه دوزار خرجی جون به لبت کنه  

عزیزم تو انتخابت بیشتر دقت کن فردا روزی ازدواج نکنی بری خونه ش واسه دوزار خرجی جون به لبت کنه

من در آینده درآمد دارم خودم 

ولی خب واقعا از کادو گرفتن بدم نمیاد حتی ی چیز کوچیک حالام ک‌گفت وقت نکرده عیب نداشت وقتی باز میگه اعتقاد ندارم معلومه وقتم داشته نخواسته بگیره 

همیشه گفنه بود ک کادو فقط تولد ک اونم ی چیز معمپلی ک شبیهشو داشتم خرید 

هنذفری گرفتم براش البته بدون سیم وای اصلا در شانم نیست سر کادو هم دعوا کنم باهاش همون ک مادرشم گفنه ...

به نظرم خسیسه شااید

💕🧚‍♀️                                               

عزیزم شما سطح توقع خودتو بیار پایین از بقیه چرا باید انقد انتظار داشته باشی برات چیزی بخره که وقتی ن ...

ی نگاه ب تاپیکام بندازین متوجه میشین ک اصلا انتظار یا توقع بالایی ندارم فقط دوس داشتم الان ک بر میگردم ی کادو کوچیک دستم باشه ک مامانم تو دل خودش نگه چرا هیچی نداده 

ب رومم نمیاره مامانم تازه همیشه اونم مثه شما میگه انتظار نداشته باش ولی دیگه داره ی چیز ارزون سبک بخره ک