2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم با من رفته خرید

528 بازدید | 29 پست

۳ روزه مدام داره برای بچه هاس خرید مبکنه بهش گفتم وضع مالیم بده با شوهرم .امروز با هم رفتیم دست گذاشته روی یک لباس ۴۰۰ تومنی برای دخترش میگه اینم سوغاتی براش بردارم منتها پول ندارم.منم بی تعارف گفتم اگه پول ندارید ولش کنید.یک هفته است خونه من مانده.به من چیه سوغاتشم من بخرم تازه گفتم وضع مالیم بده.نظر شماها چیه.انقدر رک گفتم بد بود ایا.بعد کارتشو موجودی زدم ۴۱۰ داشت تونست لخره.سریع گفت خریدامو کردم برکردم.انگار متوجه نمیشه میگیم پول نداریم.

باپول شمل برای بچه های خودش سوغات مبگیره؟؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تو براش بخری؟؟ سوغاتی زورکیم مگه میشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بعد گفت من جمعه نمیرم شنبه میرم خونم میدونه من شنبه باید با سوهرم برم دنبال حقوقش.چون مممکنه حقوقش قطع بشه.بهمون گفتن شنبه باید بیایین .بعد گفتم بهش حاج خانم شنبه ما میریم دنبال کار اداری نودمون شما ۶ یا ۷ ساعت تنها هستید در منزل.یمدفعه گفت بگم پسرم زودتر بیاد دنبالم.تازه بایذ دنبال خونه هم بریم.خیلی بی فکره.حرف بدی زدم ابا

بخدا مردم چقدر رو دارن‌.. واقعا بعضی چیزها را اولین بار تو نی نی سایت می شنوم.. ‌ مغزم نمیتونه پرداز ...

اره .برای من چیزی نخرید برای همه چرت وپرت خریده.امده خونم حتی یک جعبه شیرینی نیاورده