2777
2789
عنوان

سفر به كيش

216 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام دو هفته ديگه دارم ميرم كيش دقيقا.هوا اون موقع چطوريه روز و شب؟لباس چي بردارم.چون از شمال ميرم و هم تازه بينيمو عمل كردم تفريحات دريايي دوست ندارم و اينجا يعني چالوس با يك چهارم قيمت همه رو رفتم.كجاها برم خوبه؟و اينكه برا خريد كجاها اوكيه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تفریحات دریایی کیش خیلی باحالتر از شمال عزیزم .من ابان ماه رفتم کاملا تابستونی لباس بردم تازه گرمم ش ...

ميشه تفاوتشو بگيد؟خوب هرچي كه اونجا داره اينجام هست فرقشون چيه؟

عزیزم من تو کیش زندگی میکنم برای خرید ونوس مرکز تجاری و پردیس 1و2 مرجان و مریم

در باره تفریحات رستوران شاندیز که موسیقیه زنده رو سن میخونن پارک ابی اوشن که الان یکم سرده پارک دلفین و تفریحات دریایی و بولینگ مریم

در باره هوا هم روزا افتابی و عالی شبا ولی سوییشرت لازمه

ساحل مرجانی تمیزی شهر لوکس بودن اب وهوای خوبش البته الان ماشینهای باکلاس

از اين نظر كه بله قطعا تميز و زيباس و پر ارامش.منظورم تفريحات درياييش بود قايق سواري پاراسل جت اسكي شاتل و اينا رو گفتم چون سوار ميشم اونجا گفتم اونجا سوار نشم وقتممو بزارم برا چيزاي ديگه .

عزیزم من تو کیش زندگی میکنم برای خرید ونوس مرکز تجاری و پردیس 1و2 مرجان و مریم در باره تفریحات رستو ...

ميتونم برا شب مانتوي پاييزه بردارم؟البته من شمالم پاييز ما و شما متفاوته،چون نميخوام زياد لباس بردارم ميپرسم از اونور شايد خريداي زيادي داشته باشم.

ميتونم برا شب مانتوي پاييزه بردارم؟البته من شمالم پاييز ما و شما متفاوته،چون نميخوام زياد لباس بردار ...

اره عزیزم منم خودم اهل ارومیه ام ولی اینجا زندگی میکنم با مانتوی پاییزی سردت نمیشه اگه هم سردت شد اینجا پر از کاپشن و سوییشرته

2790
2778
2791
2779
2792