2777
2789

وای کاش من چندین سال پیش اینکارو میکردم زندگی همش سخت تر میشه همش سخت تر میشه همش سخت تر میشه 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که انجام ندادی چون چندین سال تو عذاب بودی

تو عذابم 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

عزیزم اینجوری نگو همه چی درست میشه

این جمله رو انقد می‌نوشتم برای خودم 💔💔🙂😭😭😭 اما فقط بدتر شد 💔💔💔💔💔

این کارو نکنیا

لطفا

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

درکت میکنم منم خیلی خستم از دنیا متنفرم به ته خط رسیدم ولی چه میشه کرد

منم همینطوریم دقیقا ، از همه متنفر ، تنها حسی ک دارم تنفره

این کارو نکنیالطفا

گلم من قبلا دو بار خود کشی نا موفق داشتم مااشفانه 

یه دد روز پیشم دوباره حدود ۱۸ تا ۱۹ تا قرص خوردم ولی در کمال تعجب هیچیم نشدبنظرت ممکنه سیستم بودیم نسبت به قرص زیاد شده باشه؟ 

گلم من قبلا دو بار خود کشی نا موفق داشتم مااشفانه یه دد روز پیشم دوباره حدود ۱۸ تا ۱۹ تا قرص خوردم و ...

یعنی میخوای برا دفعه سوم اقدام کنی؟ نکن لطفا نکن... خودمم الان تو فکرم همش خودکشی موج میزنه ولی دست به این کار نمیزنم تو هم یکم دیگه صبر کن شاید اوضاع بهتر شد و التیام یافت

اون بار ک قرص خوردی، هیچیت نشد؟ درد هم نداشتی؟

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

یعنی میخوای برا دفعه سوم اقدام کنی؟ نکن لطفا نکن... خودمم الان تو فکرم همش خودکشی موج میزنه ولی دست ...

آسیب جدی که ندیدم فقط خیلی سنگین شدم بعد بیهوش شدم وقتی به هوش اومدم دیدم تو بیمارستانم

آسیب جدی که ندیدم فقط خیلی سنگین شدم بعد بیهوش شدم وقتی به هوش اومدم دیدم تو بیمارستانم

واقعا هدفت رفتنه؟ با این وضع کسی سعی نمبکنه تو رو منصرف کنه؟