2777
2789
عنوان

تجربه من از پارگی پرده گوش 🥴😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 39 پست

خوب خدارو شکر...هیچ وقت از گوش پاک کن استفاده نکن...از حموم که میای دستمال کاغذی رو بذار روی انگشتت با دستمال کاغذی گوشتو پاک کن و تمیز کن‌

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یه چیزی مثل قیف کرد تو گوشم باز میکرد گوشو بعد داخلشو نگاه کرد

منم دوبار جرمگیری کردم...با همونا نگاه کرد اول بعد قطره داد چند روز ریختم بعدش رفتم شست و شو داد...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

منم دوبار جرمگیری کردم...با همونا نگاه کرد اول بعد قطره داد چند روز ریختم بعدش رفتم شست و شو داد...

نه منو چیزی نداد همون دیدار اول خوابیدم یکی لوله کرد تو گوشم مکش داشت ۲ دقیقه هم نشد حرمگیری شد

😎🦁🔥

نه منو چیزی نداد همون دیدار اول خوابیدم یکی لوله کرد تو گوشم مکش داشت ۲ دقیقه هم نشد حرمگیری شد

آهان برای شما رو ساکشن کردن‌....برای منو با آب گرم شست و شو داد دکتر....