گوشم کیپبود منم گوش پاک کردم تو گوشم فشار دادم بعدش گوشم شروع کرد به خون ریزی تا صبح خون میومد ازش خلاصه فکر مردم پرده رو زدم پاره کردم که امروز رفتم دکتر جرمگیری کرد با دستگاه بعد یه نگاه کرد که شکر خدا گفت پرده سالمه فقط مجرای گوشم زخمی شده😁
خوب خدارو شکر...هیچ وقت از گوش پاک کن استفاده نکن...از حموم که میای دستمال کاغذی رو بذار روی انگشتت با دستمال کاغذی گوشتو پاک کن و تمیز کن
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
اره یه چیزی مثل قیف کرد تو گوشم باز میکرد گوشو بعد داخلشو نگاه کرد
منم دوبار جرمگیری کردم...با همونا نگاه کرد اول بعد قطره داد چند روز ریختم بعدش رفتم شست و شو داد...
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
نه منو چیزی نداد همون دیدار اول خوابیدم یکی لوله کرد تو گوشم مکش داشت ۲ دقیقه هم نشد حرمگیری شد
آهان برای شما رو ساکشن کردن....برای منو با آب گرم شست و شو داد دکتر....