2777
2789
عنوان

تجربه من از پارگی پرده گوش 🥴😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 39 پست

خوب خدارو شکر...هیچ وقت از گوش پاک کن استفاده نکن...از حموم که میای دستمال کاغذی رو بذار روی انگشتت با دستمال کاغذی گوشتو پاک کن و تمیز کن‌

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یه چیزی مثل قیف کرد تو گوشم باز میکرد گوشو بعد داخلشو نگاه کرد

منم دوبار جرمگیری کردم...با همونا نگاه کرد اول بعد قطره داد چند روز ریختم بعدش رفتم شست و شو داد...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

منم دوبار جرمگیری کردم...با همونا نگاه کرد اول بعد قطره داد چند روز ریختم بعدش رفتم شست و شو داد...

نه منو چیزی نداد همون دیدار اول خوابیدم یکی لوله کرد تو گوشم مکش داشت ۲ دقیقه هم نشد حرمگیری شد

😎🦁🔥

نه منو چیزی نداد همون دیدار اول خوابیدم یکی لوله کرد تو گوشم مکش داشت ۲ دقیقه هم نشد حرمگیری شد

آهان برای شما رو ساکشن کردن‌....برای منو با آب گرم شست و شو داد دکتر....