2777
2789
عنوان

تعلیق کاربری

74 بازدید | 11 پست

دخترا میشه گزارش بزنید تعلیق بشم؟

میخوام برم:)

ممنون میشم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

چیتو گزارش؟

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیتو گزارش؟

کلا کاربری رو یا یکی از پست ها نمیدونم چطوری تعلیق بشم؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

تعلیق خود خواسته وجود نداره 

گزارش هم بزنن خودشون تعلیق میشن 

تعلیق هم بشی با قبل از تعلیق تنها فرقش اینه نمیتونی کامنت و تاپیک بذاری  تاپیک های قبلت می‌مونه و‌کاربریت بازه

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

کلا کاربری رو یا یکی از پست ها نمیدونم چطوری تعلیق بشم؟

تاپیک سیاسی زدم من یه هفته تعلیقم کردن

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

تعلیق خود خواسته وجود نداره گزارش هم بزنن خودشون تعلیق میشن تعلیق هم بشی با قبل از تعلیق تنها فرقش ا ...

چه مسخره شده

تاپیک سیاسی زدم من یه هفته تعلیقم کردن

فقط یه هفته؟؟

اع داری میری :(

من دوست داشتم 

یادم نمیاد تو چه تاپیکی دیدمت 

ولی حس خوب می دادی

درک می کنم اینجا خیلی سمیه 

منم دوست دارم این سایت رو از همه جا بلاک کنم دیگه نیام

خدایا شکرت ❤️ من عاشقت هستم لطفا تنهام نذار

اع داری میری :(من دوست داشتم یادم نمیاد تو چه تاپیکی دیدمت ولی حس خوب می دادیدرک می کنم اینجا خیلی س ...

قربونت برمم خوبی از خودتههه🤍🌱

جو سایت حقیقتا یه جوری شده :)