2777
2789
عنوان

روز دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست
بخدا باور کن با فیلم باز عزیز که حرف میزنم این کلمات میاد تو ذهنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شانس توئه دیگ ...

خب منم همینطور دیگه 💚😂

می‌دونی یه خوبی که داره اینه که کلمات جدید یاد میگیرم ازت 😁 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

خب منم همینطور دیگه 💚😂می‌دونی یه خوبی که داره اینه که کلمات جدید یاد میگیرم ازت 😁

میدونی حتی تو دنیای مجازی با چند صد کیلومتر فاصله میشه با شخصی که با جنبه باشه و افکارش مثل خودت، حتی برا چند دقیقه اونقدر شاد شد که کل روز ادم رو میسازه و من دقیقا همین حس رو تو همون چند دقیقه ازت میگیرم 😃😃😃😃😃

خیللللی کلمات بلدم، من که گفته بودم از همه ی کلمات، امثال و جملات خوب بهره مندت میکنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی حتی تو دنیای مجازی با چند صد کیلومتر فاصله میشه با شخصی که با جنبه باشه و افکارش مثل خودت، حت ...

منم که گفته بودم منم فقط همین چند دقیقه ای رو که باهات حرف میزنم حالم خوب میشه و میخندم 😊💚😆

ولی باهات موافقم همین که آدم یکی مثل خودشو پیدا کنه و... انگاری اون طرف مقابلت هر چی که تو ذهنت میگذره رو کامل می‌دونه و... و خیلی خوب درکش می‌کنه 

منم که گفته بودم منم فقط همین چند دقیقه ای رو که باهات حرف میزنم حالم خوب میشه و میخندم 😊💚😆ولی با ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂خوب گفته بودی واقعا، دیدی از همه که میگن، من که گفته بودم نباید دور شد، با بعضیاشون باید نزدیک شد تا شادمان شد😂😂😂😂😂😂😂😂

دوست خوبی پیدا کردم در مجازی،،،،،،،،،، حرف نداره در مرام و معرفت و پایه ی بیمزگی های اسمونی

اینم یه شعر دیگه تقدیم به فیلم باز عزیز، فی البداهه بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂البته اگه تونستی با ریتم بخونش

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

😂😂😂😂😂😂😂😂😂خوب گفته بودی واقعا، دیدی از همه که میگن، من که گفته بودم نباید دور شد، با بعضیاشو ...

دارم با ریتم میخونم 😂 زدم رو دور تکرار 😂😂😂

اهووووم الان پی بردم که اتفاقا به بعضیاشون باید نزدیک تر هم شد🌻😂😂

مرسی که منو رفیق خودت میدونی آسمون 🌱 

دارم با ریتم میخونم 😂 زدم رو دور تکرار 😂😂😂اهووووم الان پی بردم که اتفاقا به بعضیاشون باید نزدیک ...

خوشم میاد هماهنگی با خودم، گفته بودم خیلی پایه ای، همیشه پندهای منو یادت بمونه، 

تا اخر رفیق خوب و بامحبت و دوست داشتنی من هستی، من ازت ممنونم که همیشه تو همه تاپیک ها با خوبی و اصالت تمام جواب پیامهام رو دادی، هیچوقت ازت بی احترامی ندیدم، بخدا تکی، لنگه نداری🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺به رسم ادب و یاداوری همیشگی این🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵خدمت فیلم باز جانم

خوشم میاد هماهنگی با خودم، گفته بودم خیلی پایه ای، همیشه پندهای منو یادت بمونه، تا اخر رفیق خوب و با ...

مرسی ازت آسمون ☺️ 💚 

اهووووم همیشه یادمه ‌‌....

کاش و ای کاش رفیقی مثل تو نزدیکم داشتم خیلی میتونست توی زندگیم کمکم کنه هرچند برای کسی که فرصت شناس و قدر شناس باشه همین مجازی هم دست کمی از فضای واقعی نیس 😊🌱

مرسی ازت آسمون ☺️ 💚 اهووووم همیشه یادمه ‌‌....کاش و ای کاش رفیقی مثل تو نزدیکم داشتم خیلی میتونست ت ...

میدونی دوستی ما خیلی عمیقه دیگران فکر میکنن ما رابطه ی بدی داریم ولی درک نمیکنن من همون چند دقیقه هم که باهات حرف میزنم بخدا در کل روز خوشحالم چون میدونم یه دوست پیدا کردم که به همه ی ادمای اطرافم که زبونی تلخ دارن ارزش داره، من قدر ادمی مثل تو رو میدونم وتو همین فضای مجازی از صحبت باهات کاملا شاد میشم و انرژی میگیرم، خیللللی دوست داشتم همشهری بودیم ولی خوب نشده و من همینجا رو هم قدر میدونم😍😍😍😍😍😍😍🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🥂🥂🥂🥂🥂🥂

میدونی دوستی ما خیلی عمیقه دیگران فکر میکنن ما رابطه ی بدی داریم ولی درک نمیکنن من همون چند دقیقه هم ...

بازم مرسی 💚 🍻🍻🥂🥂🥂😂 😂 🤣 

آره واقعا نمی‌فهمن و درک نمیکنن...

برای من که اصلا مهم نیس حتی نیم درصد 

فقط بعضی وقتا که تو رو ناراحت میکنن دلم میگیره 

بازم مرسی 💚 🍻🍻🥂🥂🥂😂 😂 🤣 آره واقعا نمی‌فهمن و درک نمیکنن...برای من که اصلا مهم نیس حتی نیم در ...

من که دیگه پوستم کلفت شده از بس فحش بهم دادن دیگه برام مهم نیست، 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مهم خودمون هستیم که دوستیمون رو حفظ کنیم بیخیال دنیا وادماش😉😉😉😂😂😂😂😂😂

من که دیگه پوستم کلفت شده از بس فحش بهم دادن دیگه برام مهم نیست، 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂مهم خود ...

آره بیخیال 😂😂😂 بسلامتی خودمون 🍻🍻🍻

آره بیخیال 😂😂😂 بسلامتی خودمون 🍻🍻🍻

🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂فقط سلامتی خودمون