2777
2789
عنوان

روز دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست
بخدا باور کن با فیلم باز عزیز که حرف میزنم این کلمات میاد تو ذهنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شانس توئه دیگ ...

خب منم همینطور دیگه 💚😂

می‌دونی یه خوبی که داره اینه که کلمات جدید یاد میگیرم ازت 😁 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

خب منم همینطور دیگه 💚😂می‌دونی یه خوبی که داره اینه که کلمات جدید یاد میگیرم ازت 😁

میدونی حتی تو دنیای مجازی با چند صد کیلومتر فاصله میشه با شخصی که با جنبه باشه و افکارش مثل خودت، حتی برا چند دقیقه اونقدر شاد شد که کل روز ادم رو میسازه و من دقیقا همین حس رو تو همون چند دقیقه ازت میگیرم 😃😃😃😃😃

خیللللی کلمات بلدم، من که گفته بودم از همه ی کلمات، امثال و جملات خوب بهره مندت میکنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی حتی تو دنیای مجازی با چند صد کیلومتر فاصله میشه با شخصی که با جنبه باشه و افکارش مثل خودت، حت ...

منم که گفته بودم منم فقط همین چند دقیقه ای رو که باهات حرف میزنم حالم خوب میشه و میخندم 😊💚😆

ولی باهات موافقم همین که آدم یکی مثل خودشو پیدا کنه و... انگاری اون طرف مقابلت هر چی که تو ذهنت میگذره رو کامل می‌دونه و... و خیلی خوب درکش می‌کنه 

منم که گفته بودم منم فقط همین چند دقیقه ای رو که باهات حرف میزنم حالم خوب میشه و میخندم 😊💚😆ولی با ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂خوب گفته بودی واقعا، دیدی از همه که میگن، من که گفته بودم نباید دور شد، با بعضیاشون باید نزدیک شد تا شادمان شد😂😂😂😂😂😂😂😂

دوست خوبی پیدا کردم در مجازی،،،،،،،،،، حرف نداره در مرام و معرفت و پایه ی بیمزگی های اسمونی

اینم یه شعر دیگه تقدیم به فیلم باز عزیز، فی البداهه بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂البته اگه تونستی با ریتم بخونش

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

😂😂😂😂😂😂😂😂😂خوب گفته بودی واقعا، دیدی از همه که میگن، من که گفته بودم نباید دور شد، با بعضیاشو ...

دارم با ریتم میخونم 😂 زدم رو دور تکرار 😂😂😂

اهووووم الان پی بردم که اتفاقا به بعضیاشون باید نزدیک تر هم شد🌻😂😂

مرسی که منو رفیق خودت میدونی آسمون 🌱 

دارم با ریتم میخونم 😂 زدم رو دور تکرار 😂😂😂اهووووم الان پی بردم که اتفاقا به بعضیاشون باید نزدیک ...

خوشم میاد هماهنگی با خودم، گفته بودم خیلی پایه ای، همیشه پندهای منو یادت بمونه، 

تا اخر رفیق خوب و بامحبت و دوست داشتنی من هستی، من ازت ممنونم که همیشه تو همه تاپیک ها با خوبی و اصالت تمام جواب پیامهام رو دادی، هیچوقت ازت بی احترامی ندیدم، بخدا تکی، لنگه نداری🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺به رسم ادب و یاداوری همیشگی این🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵خدمت فیلم باز جانم

خوشم میاد هماهنگی با خودم، گفته بودم خیلی پایه ای، همیشه پندهای منو یادت بمونه، تا اخر رفیق خوب و با ...

مرسی ازت آسمون ☺️ 💚 

اهووووم همیشه یادمه ‌‌....

کاش و ای کاش رفیقی مثل تو نزدیکم داشتم خیلی میتونست توی زندگیم کمکم کنه هرچند برای کسی که فرصت شناس و قدر شناس باشه همین مجازی هم دست کمی از فضای واقعی نیس 😊🌱

مرسی ازت آسمون ☺️ 💚 اهووووم همیشه یادمه ‌‌....کاش و ای کاش رفیقی مثل تو نزدیکم داشتم خیلی میتونست ت ...

میدونی دوستی ما خیلی عمیقه دیگران فکر میکنن ما رابطه ی بدی داریم ولی درک نمیکنن من همون چند دقیقه هم که باهات حرف میزنم بخدا در کل روز خوشحالم چون میدونم یه دوست پیدا کردم که به همه ی ادمای اطرافم که زبونی تلخ دارن ارزش داره، من قدر ادمی مثل تو رو میدونم وتو همین فضای مجازی از صحبت باهات کاملا شاد میشم و انرژی میگیرم، خیللللی دوست داشتم همشهری بودیم ولی خوب نشده و من همینجا رو هم قدر میدونم😍😍😍😍😍😍😍🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🥂🥂🥂🥂🥂🥂

میدونی دوستی ما خیلی عمیقه دیگران فکر میکنن ما رابطه ی بدی داریم ولی درک نمیکنن من همون چند دقیقه هم ...

بازم مرسی 💚 🍻🍻🥂🥂🥂😂 😂 🤣 

آره واقعا نمی‌فهمن و درک نمیکنن...

برای من که اصلا مهم نیس حتی نیم درصد 

فقط بعضی وقتا که تو رو ناراحت میکنن دلم میگیره 

بازم مرسی 💚 🍻🍻🥂🥂🥂😂 😂 🤣 آره واقعا نمی‌فهمن و درک نمیکنن...برای من که اصلا مهم نیس حتی نیم در ...

من که دیگه پوستم کلفت شده از بس فحش بهم دادن دیگه برام مهم نیست، 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مهم خودمون هستیم که دوستیمون رو حفظ کنیم بیخیال دنیا وادماش😉😉😉😂😂😂😂😂😂

من که دیگه پوستم کلفت شده از بس فحش بهم دادن دیگه برام مهم نیست، 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂مهم خود ...

آره بیخیال 😂😂😂 بسلامتی خودمون 🍻🍻🍻

آره بیخیال 😂😂😂 بسلامتی خودمون 🍻🍻🍻

🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂فقط سلامتی خودمون