2777
2789
عنوان

خواب شهید

51 بازدید | 7 پست

بچه ها من اصلا آدم مذهبی نیستم تو گذشته آدم مذهبی بودم اما الان حدود ۴ سال هست آدم متدینی نیستم یادم نیست آخرین بار کی نماز خوندم یادمه زمانی ک مذهبی بودم به یه شهید خیلی ارادت داشتم اما دیگه چهارسالی میشد که به این چیزا اهمیت نمیدادم مثلا همین دیشب داشتم اکسمو امتحان میکردم و باهاش لاس میزدم اما دیشب که خوابیدم بعد چهار سال خواب همون شهیدی که چهار سال پیش بهش ارادت داشتمو دیدم خواب دیدم نمی‌دونم من دستشو گرفتم یا اون دست منو گرفت انگار از ی موقعیت نجاتم داد بعد زدم گوگل متوجه شدم سه روز دیگه تولدشع من یادم نبود این چهار سال من خیلی تغییر کردم فک نمیکنم کاری باشه ک انجام ندادم اما این رابطه آخرم تصمیم گرفتم ب خاطر سلامت روانم وارد هیچ رابطه ای نشم به نظرتون چه دلیلی داشته خوابشو بعد چهار سال دیدم 🫠

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جهاد مغنیه

من فقط میدونم اگر مرده تو خواب یک چیزی به آدم بده نشونه خوبیه ولی اگر ما به مرده چیزی بدیم نشون بدیه 

حالا اون شخص اگر شهید باشه که دیگه حتما نشونه خوبیه

معمولا میگن شهدا زنده هستن و حواسشون به رفتار ما هست

اما نمیدنم نشونه چیه به نظر من عهد ببند با این شهید که تغییر کنی و مثل قبلا خوب بشی

خدا بهت نظر کردهمن این خوابا رو خیلی دوست دارم خیلی اصلا یه تلنگره

نمی‌دونم واقعا این مدت ناراحت بودم امروز گفتم خدایا راهمو گم کردم یهو یاد خواب دیشبم افتادم

من فقط میدونم اگر مرده تو خواب یک چیزی به آدم بده نشونه خوبیه ولی اگر ما به مرده چیزی بدیم نشون بدیه ...

اتفاقا سه روز دیگه تولدشع دلم میخواد باهاش دوباره عهد ببندم 🫠

اتفاقا سه روز دیگه تولدشع دلم میخواد باهاش دوباره عهد ببندم 🫠

خب دیگه منتظر چی هستی دیگه عهد ببند و این شهید رو واسطه کن پیش خدا تا بگذره از خطاهات

نماز هاتو بخون و قضا قبلی هاش رو کم کم در طول روز بخون

منتظر نباش تا شهید تغییرت بده باید خودت حرکت کنی