2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد

217 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

د‌وستای گلم همسرم سفیدو موهای خرمایی داره منم گندمی هستم 

نی نی ام به دنیا که اومد سفید با موهای قهوهایی و‌چشای خاکستری تیره بود 

سه روزگی زردی گرفت که ۴ روز رفت تو دستگاه سه روز بعدش زردیش باز بیشتر شد باز رفت تو دستگاه به مدت سه روز با شدت بیشتر  بعدش پوستش خیلی تیره شد مثل سولار! پیش خودم گفتم یه مدت بگذره پوستش سوخته درست میشه اما الان دقیقا دو ماهش شده ولی پوستش سبزه ست 

اطرافیانم هی میگن وااا این چرا انقد سیاه شد به کی رفته؟ البته که من اجازه نمیدم عزت نفس بچهام از الان بیاد پایین و همیشه مودبانه جواب میدم و طوری رفتار میکنم که اصلاحرفتون اهمیت  نداره اما درون خودم خیلی ناراحتم و‌به رو‌خودم نمیارم همونطور که میدونین تازه زایمان کردم هورمونام بهم ریختست حساس شدم 

اگه تجربه دارید بگین این سبزه بودن به خاطر دستگاهه؟ رفع میشه یا اگه قرار بود رفع بشه تا حالا شده بود؟ چون از تقریبا یک ماه و‌نیم گذشته …

و اینکه این حساس شدنها طبیعیه ؟ شماها هم بعد زایمان بودین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا یکم وایسا هزارتا شکل و رنگ عوض میکنه حساس نشو

اگه زن سبزه ندارید روشن میشه بچه هم

من داییم بور و روشن بود زنداییمم همینطور

مادربزرگم سبزه بود بچه دقیقا هم قیافش هم پوستش شبیه مادربزرگش شد

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

بله حساس شدن طبیعیه، آدم دلت میخواد بزنی دهن هرکی در مورد بچه ت نظر میده 😆

رنگ پشت دستش چه رنگیه؟ نهایت همون رنگی میشه صورتش 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

رنگ خاکستری تیره چشم رو اکثر نوزادا دارن که بعدا درست میشه و قهوه ای میشه 

در مورد اینکه پوستش تیره شده عزیزم بچه واقعا صد رنگ عوض میکنه 

نمیشه الان اصلا تشخیص داد رنگ پوستش رو 

ضمن اینکه مردم همیشه حرف زیاد دارن واسه زدن 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

خدارو شکر بچت سالمه. ول کن حرف مردمو. دور و اطرافم دوتا بچه که از نوزادی فلج مغزی شدن رو میبینم. به تظر خودت در برابر مشکل این طفلکی اصلا رنگ پوست بچه چیز مهمی هست بخوای فکر بکنی و غصه بخوری؟

ممنونم از همه دوستای قشنگم که نظر دادن 

به خدا حتی لحظه ایی فکر این پوست و‌سبزه و‌سفیدی اینا میاد تو ذهنم سریع حواسم پرت میکنم و‌به خاطر سلامتیش خدا رو شکر میکنم 

نیست کوچولوعه خیلی هم سبزه ست لباس بهش نمیاد مامان فداش بشه ..😄😂

بله حساس شدن طبیعیه، آدم دلت میخواد بزنی دهن هرکی در مورد بچه ت نظر میده 😆رنگ پشت دستش چه رنگیه؟ نه ...

رنگ پشت دستش خیلی سفید نیست گندمیه ، پوست صورتش سبزه ست پیشونیش و‌دور گوشاش پر موهای ریز مشکی و پوست بدن و‌پاهاش سبزه ی سبزه

پسر منم زردی داشت رفت تو دستگاه پوستش خیلی تیره شد تا ی ماه همینجوری بود بعدش کم کم رنگ پوستش برگشت

ممنونم از نظرتون جان

الان یک و‌نیم ماه از روزی که دستگاه رفته گذشته… پسر شما چند ماه بعد دستگاه اوکی شد؟

پسرمنم ۱۰روز اول من خودم بود سفید و موی بور بعدش موها شدمشکی صورت گندمی مثل باباشه الان

عزیزم خدا حفظش کنه.. 

ما برعکسیم هر کی میبینه میگه کاش مثل باباش میشد احتمالا به تو‌رفته سبزه شده😂

عزیزم خدا حفظش کنه.. ما برعکسیم هر کی میبینه میگه کاش مثل باباش میشد احتمالا به تو‌رفته سبزه شده😂

ممنون خدا بچه شمارم حفظ کنه پسرم هرچقدربزرگ میشه جفت باباش میشه.

اینا مهم نیست تنشون سلامت باشه کافیه