2777
2789

نمیدونم🔞

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

دو ساله😭😭😭

یه برنامه هست ب اسم لونا اگ پریدات منظمه سرموقع پرید میشی نصبش کن من بااون زمان دقیق تخمک گذاری رو فهمیدم منو شوهرم همون شب رابطه داشتیم و همون ماه باردار شدم 🍀❤️

.

منم همینجوری بودم دوسال تموم دیگ خسته شده بودم ناامید تا اینکه پرید نشدم رفتم ازمایش دادم نی نی تودل ...

دعام کن عزیزم بخدا دلم مبارکه😭😭با چی بسلامتی 

گزارش بزنید منو مردم 

2790
2778
2791
2779
2792