2777
2789
[QUOTE=384527760][QUOTE=382319930][QUOTE=381828558][QUOTE=381008106]سلام دورت بگردم من الهی خوبی قند ...

من میتونم لینک چنل شما رو توی تلگرام داشته باشم؟🤍✨🌤

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
[QUOTE=384528269][QUOTE=384527760][QUOTE=382319930][QUOTE=381828558][QUOTE=381008106]سلام دورت بگردم ...

آره قربونت برم حتمااااا

فقط یه چیزی من چنلو چون مزاحم داشتم از حالت پابلیک در آوردم و الان پرایوته و نمیتونم و بلد نیستم دوباره پابلیکش کنم و لینک بذارم

بهت درخواست دوستی بدم هر وقت چنلو پابلیکش کردم بهت آیدیشو بدم؟

آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره قربونت برم حتمااااافقط یه چیزی من چنلو چون مزاحم داشتم از حالت پابلیک در آوردم و الان پرایوته و ...

اره حتما:)))خیلی خوشحال میشم که بتونم توی چنلتون باشم و خوشحالتر اینکه جزو دوستانتون باشم🫂🌤

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
اره حتما:)))خیلی خوشحال میشم که بتونم توی چنلتون باشم و خوشحالتر اینکه جزو دوستانتون باشم🫂🌤

باعث افتخار منه دورت بگردممممم

راستی اگه کنکوری هستی من یه وویس گذاشتم توی بیوم

لینک وویس توی بیوم هست

توی همین سایت

حتما گوش کن مطمئنم خیلی حالتو خوب میکنه و انگیزه ت بیشتر میشه🫂❤️

آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...