2777
2789
عنوان

مردم عادی

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 17 پست
بنده خداها چیکار میتونن بکنن اگه با نفروختن جنساشون و غذا نخوردنشون اون مرده ها برمیگردن تا کل کشور ...

منم حرفم همینه انگار باید اونا هم میمردن تا ایشون نبینه مردم داره عادی زندگی میکنه 

سهل انگاری یا هر چی این حادثه نبود که بگیم  ولش کن برین زندگی عادی رو از سر بگیرین .مردم باید مطالبه کنند مطالبه امنیت جانی مون.اینقدر که ایران از این اتفاق ها داره میافته هیج جانیست .قطار هواپیما انفجار و.. تعدادش زیاد شده .یه زمانی که بچه بودم دایم قطار هند و پاکستان تصادف می کرد و 100 تا 100 تا کشته میشدن ذهنیت ما ایتطور شد که هندی ها خیلی بدبختن جونشون بی ارزشه .تکرار این اتفاق ها واقعا از هر جهت بده.مگه جان مردم اینقدر بی ارزشه؟جالبه همین جا هم بعضی ها میگن بی خیال برو زندگیتو بچسبین و چرا با حرفاتون مردم رو ...؟! نمیشه حرف نزد اتفاقا باید گفت تا بلکه دیگه تکرار نشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سهل انگاری یا هر چی این حادثه نبود که بگیم ولش کن برین زندگی عادی رو از سر بگیرین .مردم باید مطالبه ...

آفرین منظور حرفمو شما گرفتی دقیقا من حرفم همینه ولی گفتن دنبال اختلافی اینا من گفتم چره کسی که مسول ۶ست سمت داره بره و اولین حرفش این باشه