2777
2789

هیچی نمیمونه ک پس انداز بشه ولی بشه بعدزایمان تو وام زنونه شرکت میکنم و پس اندازه میکنم البته نزدیک ی 25تومنی طلا دارم ولی خب اونارو اصلا پس انداز حساب نمیکنم چون اجازه نمیدم حتی توشرایط سخت بفروشم 

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی نمیمونه ک پس انداز بشه ولی بشه بعدزایمان تو وام زنونه شرکت میکنم و پس اندازه میکنم البته نزدیک ...

یعنی اگه شوهرت واسه یه چیزی بخواد بفروشه اجازه نمیدی؟

دست کشیدم از سکوت خستم از این همه درد۰۰۰۰۰۰
یعنی اگه شوهرت واسه یه چیزی بخواد بفروشه اجازه نمیدی؟

مثلا واسه چی ن اصلا دوست ندارم طلارو بفروشم چ دلیل داره بفروشم مگه اینکه چیزی ک میخره ب اسم خودم باشه

دوس داری پنهانی پس انداز کنی؟

دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن .  ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.
مثلا واسه چی ن اصلا دوست ندارم طلارو بفروشم چ دلیل داره بفروشم مگه اینکه چیزی ک میخره ب اسم خودم باش ...

آفرین ب همچین غیرتی منکه هرچی طلا داشتم تا شوهرم گفت آخ فروختم حتی وام های زنونه رو هم خرج خونه میکنیم کلا میشه گفت هیچی از خودم ندارم

آفرین ب همچین غیرتی منکه هرچی طلا داشتم تا شوهرم گفت آخ فروختم حتی وام های زنونه رو هم خرج خونه میکن ...

اشتباه کردی ولی اگه پیش اومد وام زنونه شرکت کن من الان واسه وام.زنونه پولم نمیرسه ولی بعدعید با بچه میشم سه تا راحت یارانه رو کارتشو میزارم واسه قسط وام زنونه باید پولی باشه اون بچه بایدوقتی باهاش بری بیرون بشه پولی توجیبت باشه همیشه ک.نمیشه چشمت ب جیب شوهرباشه منتظرباشی اون بهت بده خودتم باید تلاش کنی 

ان شالله از این ب بعد 

اره زرنگ باش این.وام زنونه ها اگه اشنات باشه قابل اعتمادشرکت کنی عالیه هیچم ب شوهرت نگو ازپول توجیبی ک بهت میده بزار کنار چ دلیل داره بدیش ب اون شاید یه بار رفتی خیابون ی چیزی دلت گرفت باید توحسابت چیزی باشه یانه

اره زرنگ باش این.وام زنونه ها اگه اشنات باشه قابل اعتمادشرکت کنی عالیه هیچم ب شوهرت نگو ازپول توجیبی ...

آره واقعا راست میگی لایک داری