2777
2789

علائمی نداره من فردا میرم سونو آنومالی یعنی ۱۸هفتمه اما هنوز نتونستم بفهمم جنسیتش چیه 

حالت تهوع ندارم و نداشتم اصلا

ضربان قلبش بالا ۱۶۰

غذای ترش و شیرین هم برام فرقی نداره گاهی هوس چیزای شیرین میکنم گاهیم هوس چیزای ترش میکتم 

ان تی احتمال دختر داد اما خب بازم معلوم نیس تا ببینیم فردا چی میگن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علائمی نداره من فردا میرم سونو آنومالی یعنی ۱۸هفتمه اما هنوز نتونستم بفهمم جنسیتش چیه حالت تهوع ندار ...

بچه اولتون سونو ان تی چندهفته رفتین چقدر احتمال داد معتبر سونوگرافیش

راضیم ب رضای خود خدا
بچه اولتون سونو ان تی چندهفته رفتین چقدر احتمال داد معتبر سونوگرافیش

بچه اولمه 

۱۲هفته بود ک رفتم سونو ان تی گفت دقیق مشخص نیس اما شبیه دختره ممکنه ۶۰درصد دختر باشه اما سونوگرافیش و دستگاهاش جدیده و معتبره ،فرداهم میرم همونجا ک ان تی دادم چون هم خلوته هم جدیده هم تمیزه و همراه هم میذارن بیاد داخل اخلاقشون هم خوبه دلم میخاد جنسیتشو بفهمم واقعا دختره یا نه البته اول سلامتیش الویته 

علائمی نداره من فردا میرم سونو آنومالی یعنی ۱۸هفتمه اما هنوز نتونستم بفهمم جنسیتش چیه حالت تهوع ندار ...

خبربده اینجا ممنون انشاالله به سلامتی

خدایاخودت هوامون وداشته باش

رفتم سونو دختر بود 😍

مبارکه عزیزم به سلامتی وخوشی

من سردخترم خیلی تهوع داشتم خیلی حالم بدمیشدتابحظه اخرکه میخواستم برم زایمان حالم بدمیشد

گوشت ومرغ نمیخوردم

کلن خیاروگوجه ونون وپنیرمیخوردم

تنبل هم بودم

قیافمم تغییرنکرده بود

اماحالاکلن برعکس اصلاهیچ حالتی ندارم هیچی هم برام مهم نیست

خدایاخودت هوامون وداشته باش

مبارکه عزیزم به سلامتی وخوشیمن سردخترم خیلی تهوع داشتم خیلی حالم بدمیشدتابحظه اخرکه میخواستم برم زای ...

مرسییی ممنونممم

من اصلا از اول حالت تهوع و ویار و استفراغ و اینا نداشتم از غذایی هم بدم نیومده بود بنظرم علائم ربطی ب جنسیت نداره