2777
2789
عنوان

کسی منو میخاد😑من چیکار کنم الان

79 بازدید | 4 پست

قضیه از این قراره که کسی که منو میخاد و خیلی نگاه ها بین منو اون رد و بدل میشه 

مادربزرگش با خالم صحبت میکنه و مادربزرگش چون اسم من و یه دختر دیگه رو با هم قاطی میکنه به جا اینکه بگه نوم از (من)خوشش میاد اسم یه دختر دیگه تو فامیل رو گفته و به گوش اون دختره هم فوری میرسه😑 

اون دختره هم خیلی بهم تیکه میندازه که طرف منو میخاد تورو نخواست این قضیه خیلیییییی منو اذیت کرده که سره یه اشتباه اسم گفتن اینجوری شد پسره هم جلو نمیاد دیگه 

فقط دغدغه های من دغدغه های بقیه 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

چه مادربزرگ خنگی داره ولش کن اینا ژنتیک درست حسابی ندارن فردا پسره هم تو زندگی به جای اسم تو اسم دختر همسایه ارو صدا می‌کنه اون وقت بیا و درستش کن  

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مادربزرگ خنگی داره ولش کن اینا ژنتیک درست حسابی ندارن فردا پسره هم تو زندگی به جای اسم تو اسم دخت ...

همینکه یه قدم میومد جلو میفهموندم به اون دختره که در واقع منو میخواسته کافی بود برام 

همینکه یه قدم میومد جلو میفهموندم به اون دختره که در واقع منو میخواسته کافی بود برام

پس چی میگم ولش کن بذار سرنوشت بهترین هارو برات رقم بزنه اصرار نکن بذار مثل من یک عمر پشیمانی نکشی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.