2777
2789

اطلاعی ندارم

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کلا دفترچه فرهنگیان رو همون موقع که دفترچه اختصاصیت تموم شد میان بهت میدن و دفترچه فرهنگیانو ازت میگ ...

متوجه نشدم با این شرایط که فرهنگیان فقط اردیبهشت برگذار میشه بازم اینجوریه؟

متوجه نشدم با این شرایط که فرهنگیان فقط اردیبهشت برگذار میشه بازم اینجوریه؟

اره ببین مثلا من تجربیم خب کنکور اختصاصی فرهنگیان و تجربی رو ثبت نام میکنم بعد جمعه میرم کنکور بدم ول دفترچه تجربیو بهم میدن از 8 تا 11 صبح اونو جواب میدم بعد ساعت 11 ازم میگیرن دفترچه فرهنگیانو میدن بم اونو حالا جواب میدم ولی کسایی که فرهنگیان ننوشتن ساعت 11 جلسه رو ترک میکنن

خواهش میکنم. ولی الان که ثبت نام باز نیس که

ی چی بگم باورت نمیشه من تا همین سال پیش فکر میکردم فرهنگیان فقط از رشته انسانی میشه 

اطلاعاتم خیلی کمه از کجا اطلاعاتمو بالا ببرم کانالی چیزی داری معرفی کنی بهم