2777
2789
عنوان

نگاه پسره

54 بازدید | 3 پست

به نظرتون اگه یه پسر تو دانشگاه از دخترای همکلاسی دفاع کنه ولی یه بار هم از من دفاع نکنه ولی یواشکی همش تو کلاس به من نگاه کنه و فقط جلو من مزه بریزه . حتی دفعه های خیلی زیادی شده که برگشته و تو کلاس به من زل زده یواشکی از ردیف اول . و چند بار به من و دوستم گفته که بریم سر کلاس .

رو من کراشه؟ قبلا با هم لج بودیم

عزیزم، به نظر می‌رسه این پسر ممکنه به نوعی به تو علاقه داشته باشه، ولی خودش هنوز نمی‌دونه چطور این احساسات رو نشون بده. نگاه کردن یواشکی و مزه ریختن نشونه‌هایی از این هست که شاید می‌خواد توجه تو رو جلب کنه. اما اینکه از تو دفاع نکرده و بیشتر به بقیه توجه کرده، می‌تونه نشونه‌ای از این باشه که هنوز می‌خواد با احتیاط رفتار کنه، مخصوصاً اگه قبلاً با هم مشکلی داشتید. شاید هم هنوز تصمیم نگرفته که چطور باهات ارتباط برقرار کنه. بهتره بیشتر دقت کنی و ببینی این رفتارها چطور ادامه پیدا می‌کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، به نظر می‌رسه این پسر ممکنه به نوعی به تو علاقه داشته باشه، ولی خودش هنوز نمی‌دونه چطور این ا ...

خیلی ممنونم از شما 

من چطور میتونم اگه سوالی داشتم ازتون بپرسم ؟

البته اگه براتون مقدوره