2777
2789
عنوان

راهنمایی عشق و عاشقی

126 بازدید | 13 پست

عاشق یه دختری شدم

پشت کنکوریم دوماه دیگه تمومم 

رشته تجربیم ، میخوام برم سرکار و یه رشته در بیام بعد زمستان برم جلو 

ولی همش میگم اگه در نیومدم چکار کنم....

همش استرس دارم تابستان ازدواج کنه💔💔

مادرش خیلی دنبال اینه شوهرش بده ، خودشم خیلی خوشگله و دختر،خوبیه معلومه،کلی خواستگار داره 

به دختره دسترسی ندارم بش بگم....

ریلکس کن شل کن ولش کن قسمتت باشه خودش جور میشه نشدم نشد این همه دختر

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق یکطرفه بد دردیه...هم دردیم داداش منم دارم تو عذاب عشق میسوزم‌‌‌....نمی‌دونم می‌دونه یا نه ولی آدم خوبی نیست...هرروز دعا میکنم فراموشش کنم تموم شه بره....

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ریلکس کن شل کن ولش کن قسمتت باشه خودش جور میشه نشدم نشد این همه دختر

عاشق شده...چجوری ول کنه عشق نه فراموش میشه نه پاک میشه 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

هنوز برای ازدواج بچه ای ها خودت میدونی باز مامانشم معلومه از مامان هاست دختر میفروشه

مادرش اعتقاد داره باید زود ازدواج کنن بچه هاش

پسرش ۱۸ سالگی ازدواج کرد

کاش به دختره دسترسی داشتم ، احساس میکنم حسمو بفهمه میوایسه ولی راهی نیست برا گفتن،بش

مادرش اعتقاد داره باید زود ازدواج کنن بچه هاشپسرش ۱۸ سالگی ازدواج کردکاش به دختره دسترسی داشتم ، احس ...

شمارشو نداری؟

آشتایی؟

اینستا؟

عقيده مامانشو دوست ندارم‌ اصلااا

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

مثل مرد برو جلو از هیچی هم نترس . 

برو ب مامانت دوباره و سه باره بگو . به باباتم بگو 

خودتو جمع و جور کن . برنامه ریزی کن با مامانت حرفاتون رو یکی کنید برید خواستگاریش ‌‌. اما اونجا جواب داشته باشی از کار و بار  زندگیت اگه پرسیدن ..تمام 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

عاشق شده...چجوری ول کنه عشق نه فراموش میشه نه پاک میشه

عشق کصشره 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
عشق کصشره

از اینم بدتره 

از اینم بدتره

اصن تو کتم نمیره یکی و دوس داشته باشم و بخوام از دستش ندم چیه بابا زندگیتو کن