2789
عنوان

ترمیم معدل

325 بازدید | 4 پست

واسه ثبت نام ترمیم معدل تا کی وقت داریم ؟

هزینه اش چقدر میشه کجا باید برم واسه ثبت نام ؟

من پشت کنکوریم هنوز فارغ التحصیل نشدم خرداد ماه چهار تا امتحان دارم که اونارو بدم و قبول میشم و دیپلمم میگیرم 

میتونی همه دروس دوازدهم و اون دروس یازدهم که واسه ترمیم معدله امتحان بدم که شصت درصد تو کنکورم تاثیر داره 

یا نمیتونم ؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید 

تا 10 اردیبهشت هر درس 70 میگیرن

واسه ثبت نام خودت میتونی ولی بهتره بری کافی نت

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     

هر درسی هفتاد تومن هزینشه

دیپلم ناقص باشی اشکال نداره میتونی ثبت نام کنی

فقط درسای دوازدهم رو انتخاب کن

ثبت نامش ساده است از طریق پنل سنجشت برو ، قسمت ثبت نام آزمون ، وارد مای مدیو شو..

مهلتشم تا ده اردیبهشت

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همرو میتونی امتحان بدی ولی اوناییو که پاس نشدی باید بری مدرسه که بهت تایید بده که بتونی خودت یا تو کافی نت ترمیم معدل ثبت نام کنی درضمن خود مدرسه واست اون درسایی که افتادی ترمیم ثبت نام میکنه و تو باید تو کافی نت درسایی غیر افتاده هات رو واسه ترمیم ثبت نام کنی

hate all people

تا دهم یعنی فردا وقت داریم، دروسی ک افتادیو باید مدرسه بزرگسالان ثبت نام میکردی، دروسی که نیوفتادی و میخوای ترمیم کنی اگه برای کنکور ثبت نام کردی برو سایت سنجش ثبت نام کن اگه نه برو سایت مای مدیو،درسی ۷۰تومن، میتونی همه رو ترمیم کنی، اما یازدهم تاثیر مثبت داره یعنی فقط دوازدهمه ک اگه ندی تاثیرش منفیه

سوال دیگه؟ 😂