2821
2789

من فقط ماسک خونگی درست میکنم میزنم هرروز هم سرم ویتامین سی میزنم همین

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوینده

ضد افتاب

ابرسان

مارک معمولی

قیمت مناسب میزنم

اما دنبال کرم درم چشم هستم که سیاهی و گودی بعد عمل چشم رو از بین ببره یعنی درمانی باشه

اگر کسی میشناسه ممنون میشم معرفی کنه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

من هر دفعه یه چیزی میگیرم اکثرا ایرانی 

الان ژل شستشو مورینگا پوست خشک 

ابرسان ساین اسکین ۲۴ ساعته 

ضدافتاب ساین سیف چرب 

ترمیم کننده هیدرودرم 

ضدجوش کامپودرما 

میسلار پرودرما

دور چشم آردن

سرم هیالورونیک سیمپل

ویتامین سی چه مارکی

بیو آکوا

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هم میسلار هم ژل شستشو دوتاش پاک کننده

اره دیگه اگه ارایش داشته باشی شستشو دو مرحله ای جزو واجباته ژل ارایشو کامل پاک نمیکنه حالا من ارایش زیادی هم ندارم مثلا کرمپودر کانسیلر نمیزنم ولی بازم یه استفاده میکنم