2777
2789
عنوان

تجربه من از کمک کردن به دیگران

129 بازدید | 7 پست

ما ماهانه یه مبلغی رو میدیم به یه خانومی ، شرایط مساعدی نداره ولی مطمئنیم که می‌تونه از شرایطش خلاص شه یکی دوبار هم اومدیم کمکش کنیم مشکلاتش رو حل کنه ولی خودش انگار به این شرایط عادت کرده ، ماهم اصلا علاقه ای نداریم کمک کنیم چون اگر مثلاً اول ماه بریزیم دو هفته بعد هی زنگ و پیام پشت سر هم که بازم برام بریزید ، فقط بخاطر مادرش یه خانم سید فوق العاده مظلوم بود به بچه‌اش کمک میکنیم . 

ینی هر ماه دو سه تا خانواده از طرف ما بهش کمک می‌کنه حالا خدا می‌دونه دیگه از چه کسایی کمک میگیره بازم هی پیام و زنگ

من سر این خانم کلا دیدم بد شده بود به کمک به دیگران

یه نذری داشتم پارسال ، که یه خانم باردار که شرایط مساعدی نداره رو پیدا کنم هزینه های بارداریش رو اعم از هزینه ویزیت دکتر و سونو و دارو و آزمایش های بارداری‌ش رو تامین کنم ، زد و یه خانم سید دیگه پیدا کردم گفتم یا خدا اینم داستان نشه برامون 

باورتون نمیشه  ، تو این ۹ ماه که هزینه های دکترش رو میدادم حتی ۱۰۰۰ تومن از من بیشتر نگرفت ، دقیق همون مبلغ رو می‌گفت میزدم به کارتش 

حتی بهم شماره میداد می‌گفت خودت زنگ بزن قیمت بگیر

جدا از این ، این خانم هفته پیش زایمان کرد 

دوسه بار زنگ زده بود من فرصت نکردم جواب بدم گفتم حتما باز پول میخواد ، خودمو آماده کرده بودم که بگم نذر من فقط برای زمان بارداری بوده ،

زنگ زدم بهش و حال و احوال کرد و تبریک گفتم و تشکر کرد بابت این مدت که کمک حالش بودیم و خداحافظی کرد

وای شاید یه اتفاق عادی بود ولی من بخاطر ذهنیت بدی که داشتم تا چند دقیقه تو شوک بودم ، ینی واقعا آدمای چشم و دل سیر هم پیدا میشن 

خیلی خانم گلیه ، با اینکه زندگیش به سختی توی مسکن مهر یه شهرستان کوچیک با فطریه ای که به خودش و بچه هاش تعلق میگیره و نذر و اینا میگذره ولی خیلی عزت نفس داره .

چطور بعضیا دیدمون رو بد میکنن و باعث میشن دیگران رو هم زود قضاوت کنیم 🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ آدم خوبی هستی شما فقط تنها چیزی ک ذهنمو در گیر کرد اینه ک اون خانوم با این وضعیت اسفناکش چجوری ی م ...

خانم دومیه؟

سه تا بچه داشت و یه همسر معتاد 

این چهارمی بود ، دیگه شعرای کوچیک می‌دونی چجوریه 

اینم انگار خدا خواسته بوده