ما ماهانه یه مبلغی رو میدیم به یه خانومی ، شرایط مساعدی نداره ولی مطمئنیم که میتونه از شرایطش خلاص شه یکی دوبار هم اومدیم کمکش کنیم مشکلاتش رو حل کنه ولی خودش انگار به این شرایط عادت کرده ، ماهم اصلا علاقه ای نداریم کمک کنیم چون اگر مثلاً اول ماه بریزیم دو هفته بعد هی زنگ و پیام پشت سر هم که بازم برام بریزید ، فقط بخاطر مادرش یه خانم سید فوق العاده مظلوم بود به بچهاش کمک میکنیم .
ینی هر ماه دو سه تا خانواده از طرف ما بهش کمک میکنه حالا خدا میدونه دیگه از چه کسایی کمک میگیره بازم هی پیام و زنگ
من سر این خانم کلا دیدم بد شده بود به کمک به دیگران
یه نذری داشتم پارسال ، که یه خانم باردار که شرایط مساعدی نداره رو پیدا کنم هزینه های بارداریش رو اعم از هزینه ویزیت دکتر و سونو و دارو و آزمایش های بارداریش رو تامین کنم ، زد و یه خانم سید دیگه پیدا کردم گفتم یا خدا اینم داستان نشه برامون
باورتون نمیشه ، تو این ۹ ماه که هزینه های دکترش رو میدادم حتی ۱۰۰۰ تومن از من بیشتر نگرفت ، دقیق همون مبلغ رو میگفت میزدم به کارتش
حتی بهم شماره میداد میگفت خودت زنگ بزن قیمت بگیر
جدا از این ، این خانم هفته پیش زایمان کرد
دوسه بار زنگ زده بود من فرصت نکردم جواب بدم گفتم حتما باز پول میخواد ، خودمو آماده کرده بودم که بگم نذر من فقط برای زمان بارداری بوده ،
زنگ زدم بهش و حال و احوال کرد و تبریک گفتم و تشکر کرد بابت این مدت که کمک حالش بودیم و خداحافظی کرد
وای شاید یه اتفاق عادی بود ولی من بخاطر ذهنیت بدی که داشتم تا چند دقیقه تو شوک بودم ، ینی واقعا آدمای چشم و دل سیر هم پیدا میشن
خیلی خانم گلیه ، با اینکه زندگیش به سختی توی مسکن مهر یه شهرستان کوچیک با فطریه ای که به خودش و بچه هاش تعلق میگیره و نذر و اینا میگذره ولی خیلی عزت نفس داره .
چطور بعضیا دیدمون رو بد میکنن و باعث میشن دیگران رو هم زود قضاوت کنیم 🤦🏻♀️