2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زردچوبه بخور با آب گرم حل کن بخور

عزیزم من دوبار قرص اورژانسی تنسی خوردم یه بار ۲۷ فروردین یه بار ۷ اردیبهشت و میترسم پریود نشم با وجود اینکه ۱۰ ام یا ۱۸ ام هر ماه پریود میشم به نظرت چیکار کنم؟ هر چی هم بگی خوردم

عزیزم من دوبار قرص اورژانسی تنسی خوردم یه بار ۲۷ فروردین یه بار ۷ اردیبهشت و میترسم پریود نشم با وجو ...

ببین عزیزم من تازه ازدواج کردم زیاد سر در نمیارم که قرص چی بخوری و چی نخوری ولی سرخود اصلا چیزی مصرف نکن یه دکتر زنان برو حتما 

خلاصه داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف میکنه: از بیرون آرامش داشتم اما از درون همیشه در حال فکر کردن به همه چیز بودم:) a💙

عزیزم من دوبار قرص اورژانسی تنسی خوردم یه بار ۲۷ فروردین یه بار ۷ اردیبهشت و میترسم پریود نشم با وجو ...

هورمون هات بهم بریزه درست کردنش مشکله بنظرم یه دکتر زنان خوب پیدا کن تحت نظر باش 

منم تنبلی دارم تحت درمانم

خلاصه داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف میکنه: از بیرون آرامش داشتم اما از درون همیشه در حال فکر کردن به همه چیز بودم:) a💙

شاید حامله ای

نه بابا حامله چیه اخه میگن قرص اورژانسی هم که میخوری دو هفته بعد پریود میشی من ۷ اردیبهشت خوردم با وجود اینکه ۱۰ ام باید میشدم بعد اصن علائم حاملگی ندارم 

منم اینطور بودم همه رو امتحان کردم نشد.دوماه بود درد پریود داشتم ولی نمی‌شدم..۱۰دقیقه طناب زدم آروم و بعد ظهر به لیوان آب جعفری دم کرده خوردم.شب شدم..حتما امتحان کن.دعام کن شدی

نه بابا حامله چیه اخه میگن قرص اورژانسی هم که میخوری دو هفته بعد پریود میشی من ۷ اردیبهشت خوردم با و ...

وای اول آزمایش حاملگی بگیر بعد اون دستور ک گفتم انجام بده.یه وقت خدای نکرده مدیون نشم

منم اینطور بودم همه رو امتحان کردم نشد.دوماه بود درد پریود داشتم ولی نمی‌شدم..۱۰دقیقه طناب زدم آروم ...

منم از یکی شنیدم ۳۰ دیقه برقصی تاثیر داره چند روزه همش یا دمنوش زنجبیل میخورم یا چایی زعفران یا طناب و رقص همه اینارو انجام دادم