2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی ب متفورمین نداره .منم الان اینطور شدم ولی من شدیدا کم خون هستم .دوستم چندسال پیش اینطورشد ب دکت ...

متفورمین منم خوردم خونریزی و کم میکنهپرولاکتین بالا باشه نمیزاره  پریود شیم

متفورمین برای چی خوردین؟زیر نظر پزشک متخصص هستید؟

متفورمین که قرص خاصی نیست حتما پزشک بنویسه هم برای لاغری خوبه

هم کمک به تخمدانها هم اگه بخوای باردار بشی کمک به بارداری جای بچه رک سفت میکنه هم چربی های شکم و اب میکنه یا چربی دور تخمدانها البته اگه افت فشار نداری میتونی بخوری

ای وای من میشدم.رفتم دکتر گفت تنبلی داری.سیبل و متفورمین داداونا رو خوردم ماه قبل کلا نشدم.خدا کنه ا ...

هم برای لاغری خوبه

هم کمک به تخمدانها هم اگه بخوای باردار بشی کمک به بارداری جای بچه رک سفت میکنه هم چربی های شکم و اب میکنه یا چربی دور تخمدانها البته اگه افت فشار نداری میتونی بخوری

ربطی ب متفورمین نداره .منم الان اینطور شدم ولی من شدیدا کم خون هستم .دوستم چندسال پیش اینطورشد ب دکت ...

نه ربط داره که دارم میگم همیشه خوریزی زیاد و تایم طولانی الان دیگه خوب شده و روزای کمتری و خون کمتری دقیق دوماهه که مصرف کردم☺️

متفورمین که قرص خاصی نیست حتما پزشک بنویسه هم برای لاغری خوبههم کمک به تخمدانها هم اگه بخوای باردار ...

متفورمین و میدن که مثلا دیابت زود نگیریم بخاطر تنبلی تخمدان میگن تنبلی تخمدان دیابت با سن پایین میاره و گرنه هیچ کمکی به تخمدانا نمیکنه