من عذر میخام بابت این سوال همه دخترا ارزشمندن اما من مدام سرزنش میشم ک دختر خوبی نیستی بابت اینکه دوست پسر داشتم و پنج سال روی همون یکی تمرکز کردم اما نیومده هنوز خاستگاری
ولی سعی کن اون پسر رو فراموش کنی چون در این پنج سال اقدامی نکرده دیگه احتمال اقدامش کمه
امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش
عزیزم تجربه بوده، آزموده را آزمودن خطاست، عمرت رو باهاش تلف نکن پسر تو هر سنی میتونه ازدواج کنه اما شما وقت با ارزشی رو با کسی داری هدر میدی که براش لاستیک زاپاس هستی، حیف هست، پنج سال وابستگی شدید حتما براتون آوزده که خیلی طول میکشه فراموش کردنش اما ارزش داره، دختر ها همه خوبن اما بعضیا خیلی ساده هستن
دختر بد یعنی چشم شو باز نمیکنه تا ممکنه آدم بهتر سراغش بیاد نه اینکه زندگی ش علاف یکی کنه وقتی طرف ت ...
استارتر جان به نظرم حرف این کاربر درسته ،خانوادت دارن حرص میخورن که چرا دختر دسته گلشون داره وقتش رو برای یه آدمی که ارزشش رو نداره هدر میده و چون شما هم اصلا به حرف اونها گوش نمیدی از نظرشون دختر بدی هستی