2777
2789

واای خدای من موندیم دست این،باردارااااا،،خواهرمن الان ازکجاگیربیاریم،اخه

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای خدای من موندیم دست این،باردارااااا،،خواهرمن الان ازکجاگیربیاریم،اخه

من یادم نمیاد از وقت اول بارداریم چیزی هوس کرده باشم الانم یه خانم تاپیک زد براتولد خواهرزادش فکر کنم جز میوه هاشون بود همین امشب😭

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
من یادم نمیاد از وقت اول بارداریم چیزی هوس کرده باشم الانم یه خانم تاپیک زد براتولد خواهرزادش فکر کن ...

وای کجا مگه ميشه اصلا؟؟؟ 

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜
من یادم نمیاد از وقت اول بارداریم چیزی هوس کرده باشم الانم یه خانم تاپیک زد براتولد خواهرزادش فکر کن ...

این چیزارومیزارن نمیگن بارداراهوس میکنن،،واقعاکه،،،اره به شوهرت بگوبپرسه ،،،شایدباشه

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
این چیزارومیزارن نمیگن بارداراهوس میکنن،،واقعاکه،،،اره به شوهرت بگوبپرسه ،،،شایدباشه

بهش گفتم گف اگه دیدم میگیرم

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم