2777
2789
عنوان

هر چی شوهرم نفرین کنم کمه

432 بازدید | 14 پست

از دندون درد میخوام بمیرم دوماهه.شبا خواب ندارم.وضعیت مالیش متوسطه .مهریه زن قبلی ش رو هم میده سالی ی سکه.میگم بریم درست کنم دندونم رو میگه پول ندارم.میگم طلاق رو میفروشم میگه نه!تنهایی هم نمیزاره برم.

چیکار کنم من؟

با مامانم برم درست کنم میترسم پررو شه و از طرفی هزینش زیاده نمیخوام خونوادم هزینه کنن.چیکار کنم

نه با مامانت که اصلا نرو عادت می‌کنه 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرامش زن ومرد در کنار هم یک شوخی بزرگ از طرف خدا بود که خیلی ها گولش را خوردیم.

حالا هم خود کرده را تدبیر نیست.

اینقدر باید نقشه بکشیم تا شاید چند درصد ازحقوق طبیعی خودمون را به دست بیاریم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

زن قبلیشم از دست اینا فرار کرده جونشو برداشته رفته 

خسیس بی منطق  خاله زنک مادر فضول و دخالت کن خدا صبرت بده

برو تنهایی طلا بفروش برو دکتر 

اگه حرفی زد داد و هوار کن بگو ب تو ربطی/نداره تو که عرضه نداری پول بدی فضولی هم نکن تا کی درد بکشم 

خودشم باشه تحمل میکنه چقد بی درک و نفهم طلاهات چه ربطی به اون داره اصلا