2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

426 بازدید | 35 پست

ی وقتا پیش خودم میگم چرا باید تو این سن حسرت اینو داشته باشم که کسی ازم خوشش بیاد یا بهم پیشنهاد بده 

من از دخترای دیگ چی کم دارم من چه ایرادی دارم که هیچکسی نمیاد سمتم 

شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافم خوبه ولی اصن به چشم هیچکس نمیام ۲۸ سالمه یکی عاشقم نشده اصن فکرشو نمیکردم تا این سن مجرد بمونم 

دوستام ازدواج کردن بچه دارن دخترای از من کوچکتر هم همینطور اصلا درک نمیکنم چرا برای من پیش نمیاد مگه من چمه 

سنمم که کم نیس آدمای اینجا ۵ ساله بهم میگن صبر کن صبور باش به وقتش آخه دیگ وقتش کیه وقتی توی این چند سال پیشنهاد جدی نداشتم میگم ممکنه از این به بعد هم کسی نیاد اگرم بودن نهایت ۵ نفر که یکی از یکی بدتر بودن بخدا جاهای خوبیم کار کردم 

همه جا هم میرم کافه رستوران سینما کنسرت همه پیشنهاد دارن الا من 

خب آخه من دیگ باید چیکار کنم همش باید ازدواج و عقد این و اونو ببینم 😔😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

گور بابای همه ی پسرا

مگه کین که بخوای حسرت پیشنهاد دادناشونو بخوری

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توقع ت بالاعه.

حتما دنبال پسر خوشگل پولدار خونه ماشین سفر های خارجی هستی 

چون دختر کم توقع رو هوا می‌زنن

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

دقیقا چون همه چیز تمومی

مردا دنبال کسی هستن که از خودشون پایین تر باشه بتونن ریاست کنن 

چرا خودتو دست کم میگیری ؟ 

بخدا شوهر هیچ تحفه ای نیس صبح تا شب سرکار بعد میاد میخوابه 

یه ادم اضافه فقط تویی که کلی مسئولیت پیدا میکنی

توقع ت بالاعه.حتما دنبال پسر خوشگل پولدار خونه ماشین سفر های خارجی هستی چون دختر کم توقع رو هوا می‌ز ...

اولا ک من هیچ موردی نداشتم ک بخان بدونن توقع من در چه حده 

بعدشم یعنی باید برم با ی آدم سطح پایین ازدواج کنم؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

ازدواج حقته انشالله بهش برسی با موفقیت 

عزیزم یه چله هایی هست انجام بده نتیجه میده به امید خدا 

از نت سرچ کن چله برای ازدواج

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

اولا ک من هیچ موردی نداشتم ک بخان بدونن توقع من در چه حده بعدشم یعنی باید برم با ی آدم سطح پایین ازد ...

وقتی قسمت ت باشه چرا که نه 

تو که مشخص نمی‌کنی 

خدا تعیین می‌کنه 

مثلاً تو دوست داری با وکیل ازدواج کنی 

ولی خدا میگه نه تو باید مثلاً با کارگر ازدواج کنی چون صلاح تو خدا بهتر میدونه 

با خدا که نمیتونی جنگ کنی 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

اولا ک من هیچ موردی نداشتم ک بخان بدونن توقع من در چه حده بعدشم یعنی باید برم با ی آدم سطح پایین ازد ...

مثلا کسیک نتونه سفرخارج ببره سطحش پایینه ؟

یا خیلی پولدار نباشه سطحش پایینه ؟ 

وقتی معیار سطح و لول ادمها رو توی پول میبینی طبیعیه کسی سمتت نیاذ 

دنبال لقمه حاضر اماده ای ؟ 

نمیخوای یعنی یکم تلاش کنی کنار طرف باشی ک باهم پیشرفت کنیذ ؟ 

اگر اینا توی ذهنته که با شرایط اقتصادی داغون الان ، حق دارن ک خواستگاری نکنن 

توقع ت بالاعه.حتما دنبال پسر خوشگل پولدار خونه ماشین سفر های خارجی هستی چون دختر کم توقع رو هوا می‌ز ...

الان به دختری که یه حلقه طلا هم بخواد میگن پر توقع!

ایشون ۲۸ سالشه 

کسی که با ایشون ازدواج میکنه تو رنج سنی ۳۰ ساله 

منطقیه که ایشون از یه مرد ۳۰ ساله توقع ماشین خوب و پس‌انداز قابل توجه داشته باشه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️