2789

تیر .همه چی رو رواله .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آماده ای؟چیاروبستی؟چند ساله پشتی ببخشید زیاد میپرسم من خیلی نگرانم

من ۹۹ درسم تموم شد دیپلم گرفتم 

کنکور ندادم تاااا پارسال.

متاسفانه پارسال از مصاحبه کم اوردم برای فرهنگیان .امسالم ثبت نام کردم ولی چشمم از مصاحبه اب نمیخوره .برای همون تیر کنکور میدم .

نهایی هارو تقریبا تموم کردم .

روان شناسی کامل .

جامعه کامل .

فنون فقط ارایه های سه سال .

اقتصاد ۲ درسم مونده 

تاریخ هم فقط یازدهم و دوازدهم .

فلسفه منطق هم کامل .

ریاضی ام ۰ میزنم .چون اصلااا اماده نیستم 

.

برای نهایی ها یه دوره کامل نیاز دارم .الان بعضیاش اصلا یادم نیس

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

من ۹۹ درسم تموم شد دیپلم گرفتم کنکور ندادم تاااا پارسال.متاسفانه پارسال از مصاحبه کم اوردم برای فرهن ...

آفرین خیلی خوبه خوب پیشرفتی بعد تستی کارشون کردی؟انشالله امسال به چیزی میخای برسی♥️من خیلی استرس دارم ونگرانم

آفرین خیلی خوبه خوب پیشرفتی بعد تستی کارشون کردی؟انشالله امسال به چیزی میخای برسی♥️من خیلی استرس دار ...

نهایی هارو تشریحی .

کنارش تستم زدم .از پارساله من دارم میخونم .

از طرفی متاهلم هستم همزمان خونه داری و خوندن برای کنکور خیلی سختمه ولی ارزش داره .

مرسی جانم .

استرس نداشته باش اونقد ک میگن سخت نیست .در حد متوسط هم خونده باشی کافیه .تمرکزت بیشتر روی نهایی ها باشه .۶۰ درصد کم نیست !!!  یه درصد معمولی ام از کنکور بگیری خیلی راحت قبول میشی👌استرس همه چیو خراب میکنه سعی کن اروم باشی ‌.❤

نهایی هارو تشریحی .کنارش تستم زدم .از پارساله من دارم میخونم .از طرفی متاهلم هستم همزمان خونه داری و ...

ممنونم از امیدواریتون اره خیلی خسته متاهلی  انشالله شمام به چیزی میخابم برسین