2777
2789
عنوان

میخوام برم بگم

283 بازدید | 28 پست

بچه ها دوساله رویکی کراشم خودش از اول شروع کرد با ریپلای و لایک و این حرفا...بچه هم نیستم بگم زود وا میدم ولی واقعا از فکر خسته شدم.از بس به اون فکر کردم دبگه حس میکنم انرژیم بسته شده کسی سمتم نمیاد.مبخوام برم بش بگم دیگه مطمئن شم بکشم کنار اگه نمیخواد

تو رو خدا نیاید بگین بشین سرجات دختر باید سنگین باشه ۳۰ سال سنگین بودم چیزی نشد

بری بگی حتی اگه بگیرتت بدبخت میشی عزیزم

من رفتم گفتم،منو گرفت،الان فقط ب فکر خودکشی ام..

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگیم والا دیگه تصمیمتو گرفتی

ولی بذار ببین طرفای ظهر و بعد از ظهر هم نظرت همینه

معمولا افراد از ۱۲شب به بعد احساسی میشن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بنظر من جا اینکه مستقیم بری بهش بگی 

ی مدت وقت بذار و بهش نزدیک شو ارتباط مستقیم داشته باش مثلا درمورد چیزی ازش کمک بخواد و ی رابطه رو غیر مستقیم شروع کن اصلا شاید بعدش که شناختیش پشیمونم بشی

تجربه من میگه اونی که دوساله این وضعو داره ..جدی نیس... بیخیال شو برو دنبال زندگیت ..غرورتو نشکن ...

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
تجربه من میگه اونی که دوساله این وضعو داره ..جدی نیس... بیخیال شو برو دنبال زندگیت ..غرورتو نشکن ...

اره خب جدی نیس ولی فکرش نمیره از سرم.از مشاورهم کمک گرفتم بم گفت باید باهاش قرار بذاری تا نظرت عوض شه.حالا من یه شهر دیگه م تا مهر نمیتونم برگردم چجوری قرار بذارم آخه

بنظر من جا اینکه مستقیم بری بهش بگی ی مدت وقت بذار و بهش نزدیک شو ارتباط مستقیم داشته باش مثلا درمور ...

راهمون دوره ازهم مجازیه.فقط میخوام بشناسمش واقعا عشق نیست بیشتر وسواس فکریه که آیا خوشش میاد یانه

ببین صادقانه بگم... تجربه دارم... نکن اینکارو یهو ارتباطتو قطع کن و اگر سوال پرسید بگو فکر میکنم ص ...

اخه قبلا یه بار اینکارو با یکی دیگه کردم بعد دوباره فکرش میومد اصن وضع بدی بود