simarad مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 8 عنوان تشخیص واریکسل 642 بازدید | 22 پست سلام وقت بخیر،لطفا نحوه تشخیص واریکسل رو اگه کسی بلده راهنمایی کنه! 1396/11/14 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانااااا٦٣جانا عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 2672 من میگم دکتر خوب برو بعضی دکترا تشخیصشون اشتباه ست دوستم شوهرش تا پای عمل رفت دید اصلا نداره
falizadeh عضویت: 1392/02/03 تعداد پست: 660 عزیزم رگها کنار بیضه ورم میکنن شبیه کیسه کرم البته این درحالت شدید دیده میشه یکمم درد تو بیضه دارن شوهر من پیش دکتر حسین کرمی جراحی کرد پسرم دنیامه
simarad مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 8 4 تا دکتر مراجعه کردیم هر کدوم یه چیزی میگن!دیگه به دکترا هم نمیشه اعتماد کرد!بعضی ها میگن با زالو درمانی اوکی میشه!
simarad مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 8 عزیزم رگها کنار بیضه ورم میکنن شبیه کیسه کرم البته این درحالت شدید دیده میشه یکمم درد تو بیضه دارن ش ... خوب از کجا باید تشخیص داد که ورم نکرده یا طبیعی هست؟
simarad مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 8 اگه خفیف باشه به صورت ظاهری معلوم نباشه برای باروری مشکلی پیش میاد؟اندازه رگها از چقد نباید بیشتر باشه؟
falizadeh عضویت: 1392/02/03 تعداد پست: 660 ببین معمولا توی آزمایش تعداد یا مورفولوژی یا تحرک مشکل داره وقتی اینجوری میشه میری پیش اورولوژی اون با معاینه و سونو تشخیص میده گرید های پایین از روی ازمایش مشخصه پسرم دنیامه
paeeez عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 3855 اگه خفیف باشه به صورت ظاهری معلوم نباشه برای باروری مشکلی پیش میاد؟ اندازه رگها از چقد نباید بیشتر ... خب با سونو تشخیص باید داد،فقط معاینه کافی نیس خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بیوقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
paeeez عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 3855 عزیزم رگها کنار بیضه ورم میکنن شبیه کیسه کرم البته این درحالت شدید دیده میشه یکمم درد تو بیضه دارن ش ... با جراحی بچه دار شدین؟بعد جراحی حتما میشه بچه دار یا بازم خدایی نکرده احتمالش هس که نشه؟ خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بیوقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
falizadeh عضویت: 1392/02/03 تعداد پست: 660 با جراحی بچه دار شدین؟بعد جراحی حتما میشه بچه دار یا بازم خدایی نکرده احتمالش هس که نشه؟ نه هنوز سه ماهه همسرم عمل کرده خودم اینماه فهمیدم پرولاکتینم بالاست دعا کن تا عید باردار بشم پسرم دنیامه
paeeez عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 3855 نه هنوز سه ماهه همسرم عمل کرده خودم اینماه فهمیدم پرولاکتینم بالاست دعا کن تا عید باردار بشم ایشالا عزیزم تا عید باردار میشی به لطف خدا خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بیوقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
falizadeh عضویت: 1392/02/03 تعداد پست: 660 4 تا دکتر مراجعه کردیم هر کدوم یه چیزی میگن! دیگه به دکترا هم نمیشه اعتماد کرد! بعضی ها میگن با زال ... ببین زالو درمانی و اینا الکیه تنها چاره اش عمله دکتر شوهر من یکی از بهترینهای تهرانه اگر تهرانی آدرس بدم چون عمل فوق حساسیه حتما پیش دکترای معروف برین پسرم دنیامه