2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا نه شب اول قبری هس ن فشار قبری هس ن اون دوتا فرشتع بزرگوار ک شب اول میان سوال جوابت میکنن هس هیچی نیس

تازه ن سوسکو مارو مارمولک میاد راحت قبر مدرن شده خاک بهداشتی یه تلوزیونم جلوت راحت بخواب 

خدا خیرت بده کاش ب همین آسونی بود

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
البته اگه خدا به همین ظلم صد ساله قانع بشه ممکنه بگه بفرمایید به دنیای جدید و سلام بدبختی😂منم دوست ...

اگ سختی هس امتحانه

بعدم اون ور ب اعمال خودمونه چی داریم برا خودمون میسازیم

برا من ک فک کنم همون بیابونیه ک مختار توش گیر کرده بود🥲😂

اگ سختی هس امتحانهبعدم اون ور ب اعمال خودمونه چی داریم برا خودمون میسازیمبرا من ک فک کنم همون بیابون ...

من اعتقادم مثل شما نیست عزیزم و اون چیزی که من درک کردم یعنی باید منتظر پارگی های بی دلیل دیگه باشم.کدوم تقصیر و گناه دلت خوشه

من اعتقادم مثل شما نیست عزیزم و اون چیزی که من درک کردم یعنی باید منتظر پارگی های بی دلیل دیگه باشم. ...

استغفرالله چ حرفیه میزنی اگ سختی اینجا میکشی فقط خداس ک امتحانت میکنع

بعدم ک چی اینجا هرچقدر اعمالت خوب باشه اون دنیا راحت تری الان شاید اعتقاد نداشته باشی ولی بعدا ک تجربه کردی قطعا پشیمون میشی 

والا بااین کاهل نمازی و زبون غیبت وتهمتی ک ماداریم اون‌دنیا خیلی برامون سخت میگذره ..انشاءالله همین حب حسین وامیرالمومنین کمکمون کنن

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم