2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخور

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

کالری شماری

حذف قند مصنوعی و فست فود

کاهش کربوهیدرات

افزایش مصرف پروتئین، آب و فیبر

ساعات خواب و بیداری و میان وعده‌های منظم

در کنارش هم ورزش

من به همین طریق ۱۲ کیلو کم کردم الان هم نزدیک شش ماهه که تثبیتش کردم

چند ماهه ۱۲ کیلو؟قند مصنوعی کلا حذف؟

بله کلا حذف کردم عزیزم. کلا هم علاقه‌ای به شیرینی‌جات نداشتم طبق عادت مصرف می‌کردم.

۴ماهه

واسه کاهش وزن عجله نکن عزیزم، رژیم اصولی ماهانه ۴-۲/۵کیلو کاهش وزن میده. کمترش فایده نداره، بیشترش به بدنت آسیب میزنه.

بله کلا حذف کردم عزیزم. کلا هم علاقه‌ای به شیرینی‌جات نداشتم طبق عادت مصرف می‌کردم.۴ماههواسه کاهش وز ...

من به طرز وحشتناکی وزنم به شدت کم پایین میاد خسته شدم 🥲 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
من به طرز وحشتناکی وزنم به شدت کم پایین میاد خسته شدم 🥲

ترکیب رژیم درست و ورزش حتما وزن رو پایین میاره قشنگم. به شرطی که چک شده باشه مقاومت به انسولین یا کم‌کاری تبروئید نداشته باشی.

توی گوگل سرچ کن: دکتر جاویدی متخصص تغذیه

پیج اینستاش رو ببین. به زبان کاملا ساده اصول رژیم غذایی درست رو توضیح داده. به من که خیلی کمک کرد.

کالری شماریحذف قند مصنوعی و فست فودکاهش کربوهیدراتافزایش مصرف پروتئین، آب و فیبرساعات خواب و بیداری ...

سلام عزیزم میشه درمورد نحوه تثبیت وزنت برام توضیح بدی؟برام مهمه چون وزن کم کردم و میخوام تثبیتش کنم

ممنون میشم اگه وقت داشتی کامل و با جزییات بگی 

خدایا شکر
سلام عزیزم میشه درمورد نحوه تثبیت وزنت برام توضیح بدی؟برام مهمه چون وزن کم کردم و میخوام تثبیتش کنمم ...

سلام عزیزم

شما با توجه به سن، جنسیت، نوع استخوان‌بندی و…یک محدوده وزن نرمال دارین. مثلا:۶۳-۶۰ و یک میزان کالری مجاز دریافتی روزانه، مثلا: ۱۳۰۰ کیلوکالری

وقتی قصد لاغر شدن دارین، باید کمتر از ۱۳۰۰تا کالری مصرف کنین مثلا ۹۰۰تا تا بدن بره سراغ منابع چربی و ورزش کنین تا بدن انرژی مصرف کنه و لاغر شین.

وقتی میرسین به وزن دلخواه مثلا ۶۰ کیلو، حالا دیگه مجازین که خوراکتون رو بیشتر کنین تا برسه به همون ۱۳۰۰تا در روز، منتها قرار نیست که همه‌ش با شیرینی و نان و پلو و چیزهای چاق کننده کالری دریافتی رو ببرین بالا. اولویت با انواع پروتئین‌هاست، بعدش فیبرها(سبزیجات و میوه‌های با قند پایین) و بعدش کربوهیدرات‌ها.

و در کنارش ورزش کنین (بجز پیاده‌روی تنها)، ورزشی که باعث شه بدنتون عضله بسازه و چربی نسازه.

در کنارش آب کافی بنوشید، خواب کافی و منظم(قبل از ۱۲شب)داشته باشین که کمک بکنه به تنظیم هورمون‌ها، میان وعده سالم حتما بخورین و ساعات غذا خوردنتون هم منظم باشه.

اینجوری وزنتون معمولا توی همون محدوده ۶۳-۶۰ باقی می‌مونه، باید یک مدت مرتب خودتون رو وزن کنین تا ببینین که سبک غذایی و زندگی جدیدتون جوابگو بوده یا نه.

کلا واسه کاهش وزن و تثبیتش باید سبک زندگیتون تغییر کنه نه اینکه فکر کنین که مثلا یک سال رژیم می‌گیرین و بعدش تمام.

سرچ کنین دکتر جاویدی متخصص تغذیه، بعد برید پیج اینستاش. همه چیز رو به زبان ساده توضیح داده.