2777
2789
عنوان

شوهرم به من میگه مهرمادری نداری

257 بازدید | 14 پست

سلام.من با شوهرم بحث دارم چند روزی هست‌‌. دختر من سه ماهه هست و چون کوچیکه من زیاد نمیبرمش بیرون که سرما نخوره اگه هم برم خونه مادرم یا خونه مادر شوهرم میرم اصلا بیرون هوای آزاد نبردم تا الان‌. بعضی وقت ها که کار دارم یا خسته میشم میخوام  برم بیرون از شوهرم میخوام که پیش بچه بمونه من برم کارم رو انجام بدم بیام‌مثلا چند روز پیش جشن خواهرم بود من بچه رو نبردم که صدا اذیت نکنه موند پیش شوهرم یا جمعه ها میرم دانشگاه بچه پیش مادرم میمونه الان شوهرم میگه تو مهر مادری نداری که بچه رو پیش من میزاری میری قدیم مرد میرفت بیرون فقط یک ساعت بچه رو میدید بقیه اش پیش مادرش میموند.اون روز من چند روزی بود بیرون نرفته بودم حوصله ام سر رفته بود مادر و خواهرم میخواستن برن باغ. مادرم اومد بچه رو برد حموم من به شوهرم گفتم که پیش بچه بمون منم با اینها برم باغ سر بزنم بیام ولی شوهرم نموند و من نتونستم با اونها برم من هم به نشانه اعتراض قهر کردم و شام نزاشتم وقتی اومد خونه دید من شام نزاشتم از خونه من رو بیرون کرد. الان میگه تو مثل مادرت هستی که خودش رو از بچه هاش بیشتر دوست داره تو هم بچه رو مثل مادرت تربیت میکنی.در حالی که من وقتی میرم دانشگاه پیش اون میمونه یا همیشه مامانم بچه رو حموم میبره اگه من رو دوست نداشته باشه بچه من رو هم نگه نمیداره ولی وقتی بهش میگم مادر توهم بیاد نگهش داره یا ببرتش حموم میگه اون بلد نیست. به نظرتون من چه کار کنم؟در ضمن من شاغل هستم و ماهیانه ۱۲ تومن حقوقم هست که از حقوقم ۱ میلیون به من میده بقیه اش رو به چک و قرض میده این ماه من ۵ میلیون برداشتم وقتی فهمید قهر کرد و کارتم رو برگردوند و گفت پولت رو نمیخوام. به نظرتون من با این چکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همکار شوهرم یه خانومی بود وقتی زنگ میزد به دختر سه سالش صداشو نازک میکرد میگفت اوا سلام خوبی اوا  شوهرم میگفت خیلی خوب با بچش حرف میزنه منم گفتم اگه پیش یه مرد دیکه منم به بچم زنگ بزنم با عشوه حرف میزنم هیچی تگقت

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

کارتت رو بهش نده

بچه رو هم ببر بیرون بذار به بیرون عادت کنه تا کی میخوای خونه نگهش داری

برای رفتن دانشگاه و باشگاه شوهرت وظیفشه نگهش داره خودش حوصله بچه داری نداره میخواد به مهر مادری ربطش بده که عذاب وجدان بگیری دیگه پیشش نذاری کاش قبل بچه دار شدن روی این مسایل توافق مبکردید اگه مسوولیت قبول نمیکرد فعلا بچه دار نمیشدید 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت