2789
عنوان

من 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 25 پست
خوب پس به نظرتون توافقي بهترين كار؟  بعدش خونه بابامم ميرم شاغل هم نيستم  نپرسين چي شد ك ...

میشه گرفت

چیزی به اسم بخشش وجود نداره

حتی اگه محضری باشه

میتونی یه وکیل خوب بگیری مهریه اتو 

چون میتونه ادعا کنه اون موقع لازم نداشتی ولی الان لازم داری

چون یکی از آشناها این کارو کرده بودم

بعد دوندگی تونست بگیره

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
نميدونم چي شد كه اينطور شد  من همه كار واسه اين زندگي كردم اما نشد شوهرم نديد هنوز دلم رضا به ...

توافقی زیاد طول نمیکشه.اخه شوهرت کاملا راضیه به جدایی؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من اصلا از مهریه خوشم نمیاد مگه زن کالاس که بگی فلان قدر سکه بده بدمش بهت😕؟؟؟ بعدشم‌میگیم حقوق بر ...

اين حرف من بود از مهريه خوشم نمياد 

حقوق برابر 

خوب الان حق طلاق به چه دردم ميخوره 

مياد بريم جدا شيم ديگه 

میشه گرفت چیزی به اسم بخشش وجود نداره حتی اگه محضری باشه میتونی یه وکیل خوب بگیری مهریه اتو  ...

خوب الان ميگين صبر كنم خودش دادخواست بده ؟ 

بعدم وكيل بگيرم  

ميدونم با دوندگي ميشه گرفت 

اما من ديگه بريدم

اين حرف من بود از مهريه خوشم نمياد  حقوق برابر  خوب الان حق طلاق به چه دردم ميخوره  ...

خوب اینکه میتونی جونتو نجات بدی!

اگه حق طلاق نداشتی ۴سال تو دادگاه میچرخوندت بعد ۴سال خسته میشدی برمیگشتی اون خوب بود؟؟؟!

خوب الان ميگين صبر كنم خودش دادخواست بده ؟  بعدم وكيل بگيرم   ميدونم با دوندگي ميشه گرفت ...

الان خونه پدرتی؟؟؟؟!

اگه نمیخوای مهریه اتو برو خودت دادخواست بده اگه میخای صبر کن اون بره

حداقل یه چیزی بگیر یعنی یکی از آشناها در صورت طلاق توافقی یه پولی گرفت که بعد طلاق بتونه تا یه مدت خودش جمع و جور کنه...  درسته گفته میشه زن که کالا نیست ولی در هر صورت از فردای طلاقت تا کار پیدا کنی باید دستت جلو پدرت برای پول تو جیبی دراز باشه مگر اینکه تو طول زندگی مشترکت یه پشتوانه مالی برا خودت جمع کرده باشی مثل پسنداز.... 

عزیزم من جداشدم.قبلش هم حضانت وحق طلاق روهم گرفتم!فعلاهر40روزباتوافق ربع سکه میده که دادگاه تازه تعیین کرده بودهر90روزربع سکه.دادگاههای ما مزخرفتررررین دادگاههاهستن.من خیلی دردسرکشیدم خیییییلی.