2777
2789
عنوان

یه چای مهمون من

657 بازدید | 23 پست

به اخمت خستگی در می رود لبخند لازم نیست

کنار سینی چای تو اصلا قند لازم نیست

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم یه سوال داشتم شما از ژانت سرشانه استفاده میکنی؟

سلام عزیزم

من تازه چند روزه ژانت خریدم قبلا استفاده نکردم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

اااا چه جالب راضی بودید ؟ چه فرقی داره با دوختی که بدون ژانت هست ؟

خیلی فرم قشنگی به حلقه و سرشانه میده من خیلی خوشم اومد

در ضمن سعی کن همیشه به تاج آستین همیشه لایی بچسبونی

من به قسمت تاج استین لایی میچسبونم بعد استین رو خورد میدم که قشنگتر ایستایی میده

نوش جان. الان که دراز کشیدم و تاپیک شما رو دیدم یادم اومد برای خودم چای ریختم رو میز مونده. الان سرد ...

منم خیلی وقتا پیش میاد یادم میره و میمونه سرد میشه

برو عوض کن یه داغشو بریز بخور😗

خیلی فرم قشنگی به حلقه و سرشانه میده من خیلی خوشم اومددر ضمن سعی کن همیشه به تاج آستین همیشه لایی بچ ...

ممنون عزیزم پس منم میخرم...یعنی شما لایه پرشین می زنید بعد خورد میدید بعد روی ژانت اتوکشی؟

یه سوال دیگه عزیزم، برای چرختون میز و صندلی گرفتید یا روی این میز کوچیکا خیاطی میکنید؟

چون می‌خوام دوخت و دوزم رو یکم حرفه ای تر کنم، اینا رو می پرسم

ممنون عزیزم پس منم میخرم...یعنی شما لایه پرشین می زنید بعد خورد میدید بعد روی ژانت اتوکشی؟یه سوال دی ...

اره درسته لایی بزن بعد خورد بده با با ژانت اتو بکش

اره من نزدیک یکساله میز کوچیک و جمع و جور خریدم گوشه اتاق خاب گذاشتم 

من فقط واسه خوردم و دخترام میدوزم گاهی برای مادرمم میدوزم

چرخمم ژانومه ۸۰۲ هست میزمم کوچیک و جمع و جوره قبلا رو زمین میزاشتم میدوختم دیگه کمرم درد گرفت میز خریدم 

اره درسته لایی بزن بعد خورد بده با با ژانت اتو بکشاره من نزدیک یکساله میز کوچیک و جمع و جور خریدم گو ...

اهان لایه رو چند سانت میزنید به تاج؟ ۵ سانت؟

خودمم همین جورم ...فقط واسه خودم و خانواده میدوزم

به نظرتون میزی خوبه که جای چرخ داشته باشه یا مثل میز تحریر صاف باشه؟

اهان لایه رو چند سانت میزنید به تاج؟ ۵ سانت؟خودمم همین جورم ...فقط واسه خودم و خانواده میدوزمبه نظرت ...

بنظرم جای چرخ داشته باشه بهتره

بله من لایه ۵ سانتی میزنم

صبح از میز چرخم برات عکس میفرستم  الان خاموشی زدیم