2777
2789
عنوان

کیا تجربه عمل شکستگی پا دارن

412 بازدید | 24 پست

من عمل کردم فردا نوبت دارم برم بخیه بکشم .. درد داره؟ 

بعد کشیدن بخیه دوباره آتل میبندن؟ چند وقت بعدش میتونید راه برید؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

خاله من۳ فروردین عمل شد پاش از سه جا شکسته بود 

هنوز سرپا نشده

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
خاله من۳ فروردین عمل شد پاش از سه جا شکسته بود هنوز سرپا نشده

منم ۶ فرودین تو مسافرت افتادم ...خیلی سخته خدا از همه به دور کنه ... عمل کرد پلاتین گذاشت؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۶ فرودین تو مسافرت افتادم ...خیلی سخته خدا از همه به دور کنه ... عمل کرد پلاتین گذاشت؟

اره عزیزم پلاتینه 

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

رعایت کن 

حتما با دکترا صحبت کن آمپول هپارین بگیر که خون تو بدنت لخته نشه و تقویتی بگو بهت بده 

نه کشیدن بخیه درد ندارن .اما هرچه استراحت کنی برای خودت بهتره و بعد ها پات اذیت نمیشه 

رعایت کن حتما با دکترا صحبت کن آمپول هپارین بگیر که خون تو بدنت لخته نشه و تقویتی بگو بهت بده نه کشی ...

شما تجربه داری؟ خارج کردن پین سخته؟ 

بخیه درد نداره من تجربشو دارم فقط نگاه نکن بستگی داره چقدر شکستگی باشه من ساق پام بود پلاتین داشتم ت ...

بعد کشیدن بخیه پات رو گچ‌کرفت یا اتل؟؟ چند وقت یعد اجازه داشتی پا روی زمین بذاری؟

بیا خواهر من سال ۹۹ تصادف کردم پام قطع شد پیوند زدم الانم پلاتینه هنوز نه دردی نداره بخیه کشیدن ولی ...

واااای چقدر سخت ...خدا فقط تن سلامتی بده

بعد کشیدن بخیه پات رو گچ‌کرفت یا اتل؟؟ چند وقت یعد اجازه داشتی پا روی زمین بذاری؟

گچ گرفت فکر کنم یک ماه موند بعد از اون اتل شد بعد از اینکه گچ و باز کرد گفت پاتو بذار زمین من میترسیدم به زور گذاشتم اتل یه هفته بوذ فکر کنم یادم رفته اون موقع ۱۷ سالم بوذ توی مساقرت پام شکست

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

سلام عزیز میشه قبول کنی درخواست دوستیمو من تازه عمل کردم می‌خوام از تجربیاتت استفاده کنم