لطفا به هيچ وجه بچه هاتون رو نبرین کاردرمانی بچه هاتون دو نابود میکنن .خواهش میکنم که ویس هایه خانم دکتر ولا موسوی رو تو گوگل سرچ کنید و گوش کنید. صفحه اینستاگرامشون رو ببینی تلگرامشون رو ببینید متوجه میشید چرا .
چقدر از روی جهل و تحت تاثیر قرار گرفتن دارید نظر میدیداین خانم روانشناس کودکه بخاطر بیزنس خودش داره ...
یه چیز دیگه بنظرتون کدوم بیزینسه؟خانم دکتر موسوی که رایگان به مادران راهکار میده یا کاردرمانگران و متخصصین دیگه که کلی پول میگیرن .من حتی هزار تومن هم به ایشون ندادم .
برید کامل ویس هایه خانم دکتر رو گوش کنید هیچ ضرری نداره و کاملا رایگان هست .خيلی از مادرا هستن که کاردرمانی میبردن ولی پیشرفت خاصی نداره یا اینکه یه بچه ی رباطی تحویل میگیرن .ولی روش خانم دکتر موسوی یه بچه ی کاملا سالم و عادی رو خواهید داشت.ببینید خودتون صلاح بچتون رو بهتر میدونید منم یه مادرم و تمام استرس ها درد ها و رنج هارو کشیدم ولی خدا این فرشته ی نجات رو سر راهم گذاشت و الان میخوام به مادرای دیگه هوشیاری بدم که بچه ها اسیب نبینن مادرا رنج نکشن .باور کنید فقط چند ماه از روش ایشون استفاده کنید جواب میگیرید ،ویس ها و تجربیات مادران دو تو کانال تلگرامشون و اینستاگرامشون گوش کنید.از من گفتن بود .
چیزی که من متوجه شدم اینه که در جهان ما فقط عشق همه چیز رو خوب میکنه ،عشق مادرو پدر بهترین درمان برایه کودکه عشق واقعی نه کمال طلبی که کودک رو مجبور به یادگیری چیزهایی بکنیم که بهش اسیب بزنه تا ۷ سال نباید به بچه اموزش بدیم خودشون همچیو یاد میگیرن و مغزشون اماده ی دریافت میشه.اگه میخوایم بچه هایه سالم داشته باشیم لطفا بزاریم بچه ها ازاد باشن تا جایی که به سلامتشون اسیب نرسونن بزاریم همچیو تجربه کنن ،دست بزنن ،بهم بریزن .بچه هامون با گوشی و تلوزیونو اسباب بازی هایه پرزرق و برق صدادار فقط بیمار میشن نه شاد.شادی واقعیشون تو بهم ریختن اشپزخونست تو سرک کشیدن تو کابینت و یخچاله تو نقاشیه تو بدو بدو کردنه،کاردرمانگر هر چقدرم مهربان باشه روششون اشتباهه حتی تو خارج کشور کسی از کاردرمانگر استفاده نمیکنه واسه بچه، فقط واسه درمان و کمک به بزرگسالان و کسانی که صدماتی مثل سکته داشتن و الان راه رفتن و تکلم براشون سخته یا کسانی با داشتن نقایص مادرزادی استفاده میشه .اتیسم وجود نداره .زندگی پر سرو صدا و بی مهر ما بچه هارو اینجوری میکنه
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
داستان شما مثل داستان دوره ی بت پرستیه و حضرت ابراهیم .یه روزی بت کاردرمانگرا و اتیسم میشکنه حق اون موقع معلوم میشه و اون دنیا که خداوند حق رو بهتون میده .