2777
2789
عنوان

سینک گرانیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا نه خود فروشنده گفت جای لوله اینجاست و سوراخش کرد

فک کنم فروشنده سوراخ اشتباهی زده رو سینک ، چون سینک خودش جای شیر داشته

اگه اینجوریه ک میگم ببرین عوض کنین 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

فک کنم فروشنده سوراخ اشتباهی زده رو سینک ، چون سینک خودش جای شیر داشتهاگه اینجوریه ک میگم ببرین عوض ...

منم حدسم همینه اما مگه شیر آب میشه وسط دو لگن باشه مگه نباید سمت بالای سینک باشه 

اونجا نه خود فروشنده گفت جای لوله اینجاست و سوراخش کرد

فروشنده اشتباه کرده جایی که مشخص نشده سوراخ کرده خود تولید کننده بی دلیل که مشخص نمیکنه 

الان فقط یک راه داری اگر تصفیه آب استفاده میکنید و شیر سینکتون دو منظوره نیست میتونید شیر جدا بگیرید سایز شیرش هم کوچیکه سرچ کنی گوگل هست نصب کن 

اگرم تصفیه آب استفاده نمیکنید جا مایع سینک و لوله مخصوص بگیر ازش استفاده کن 

ما شیر دومنظوره داریم دیگه سوراخ دوم رو انجام ندادیم 

اگیر سینکتون استیل بود مثل سینک قبلی ما  قسمت صاف و میوه شور یک الی گاها سه سوراخ ریز دارند برای خروج آب از اونجا که کابینت خیس نشه ولی  گرانیتی ها اینطور نیستند

درسته دیگه توی عکس هم سوراخه همون وسطه

عزیزم نگاه تو عکس فقط یه سوراخ داره اونم قسمت بالای سینک ولی مال ما علاوه بر اون که فروشنده سوراخش کرده ، یه سوراخ دیگه پایین تر از سوراخ تو تصویر وسط لگن هستش 

شما سینک گرانیتی دیدید که شیر آب وسط دو لگن باشه

اگر منظورت از وسط مثل عکسه خب مال ماهم همينه اون بالا وصل میشه به لوله اصلی استانداردش همينه 

اگرم نیاز به سوراخ دوم طبق توضیحات بالام باشه سوراخ دوم رو پایین تر نمی‌زنند در یک ردیف و راستا می‌گذارند یعنی کنارش بزار الان برات نمونه میفرستم