2777
2789
عنوان

سزارین

172 بازدید | 18 پست

سلام ببخشید همسرم نزدیک به زایمان هستن 11روز دیگه، از زایمان طبیعی میترسن، دکتر نامه بستری برای سزارین داد توی بیمارستان خصوصی، توی کمیسیون رد شد، الان راه حل چیه برای سزارین؟ راهنمایی کنید ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چرا همسرتون خودشون نمیان سوالات در مورد بارداری و زایمان رابپرسن؟کل تاپیکهات در مورد بارداری و جنین است

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️

خب مشخصه ک رد میشه.چون سزارین اختیاری ممنوع شده.

اطراف من هرکسی سزارین اختیاری انجام داده به دکتر پول داده دکتر واسش پرونده پزشکی درست کرده بعد بیمارستان قبول کرده.

خودمم همینطور.روز قبل از عمل منو فرستاد سونو جایی ک خودش گفت.اونجا نوشتن بچه چرخیده و با پا هست.

البته ک با بیمارستان هم هماهنگ بود.من ۳سال پیش فقط ۷میلیون دادم به دکتر برای این پرونده سازی.

هزینه بیمارستان هم جدا

خدایا شکرت
مگه بیمارستان خصوصی سزارین اختیاری نداره؟ دکتر یا بیمارستانت رو عوض کن

مثه اینکه قانون جدید اومده حتما باید مشکلی باشه با نظر دکتر سزارین اجباری بشه، جلوی اختیاری هارو دارن میگیرن

مثه اینکه قانون جدید اومده حتما باید مشکلی باشه با نظر دکتر سزارین اجباری بشه، جلوی اختیاری هارو دار ...

تو دولتی ها اره ولی خصوصیها نه. قانون جدید نیس خیلی ساله هست

چه ایرادی میتونه برای سزارین اجباری کمک کننده باشه؟

هر ایرادی باشه باید نامه از پزشک متخصص داشته باشین تا بیمارستان قبول کنه.

مثلا من خاله خودم دیسک کمر داشت و نمیتونست طبیعی زایمان کنه.نامه از پزشک متخصص مغز و اعصاب برد تا سزارین شد

خدایا شکرت
تو دولتی ها اره ولی خصوصیها نه. قانون جدید نیس خیلی ساله هست

چه جملاتی توی نامه دکتر نوشته میشه که کار رو درمیاره؟؟

ی جا خوندم گفته بود اگر از روانشناس نامه بیاره ترس شدید داره حله