2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم طبیعیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 39 پست
منظورم اینه زن زندگی هستین.......مادر بچه و سختی کشیده این دیگه

آها ممنونمممممممم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث هوتن شکیبا تو لیسانسه ها نشی یوقت

ببینید من دانشگاه رفتم هیچ استاد خانمی بهم توجه نکرد انقدر طبیعیم بود......

حالا میگم شاید به خاطر سنمه که بالاتره از بقیه اینجوریه

بنظرتون بهتر نیست بزارم مطمئن شدم که کل کلاسام تموم شد و دیگه قرار نیست ببینمش بهش پیام بدم؟؟؟؟ یا ...

واقعا چرا پسرا میذارن جلسه ی آخر خواستگاری میکنن.؟؟؟

برام جالبه اینو از یک آقای دیگه ای هم شنیدم  که  گفت گذاشتم جلسه ی آخر  بگم

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

از کجا فهمیدین؟😂

شهریوری ها اینطوری ان همه بلا استثناء

خودم به این چیزا اعتقاد ندارم ولی فقط به خصوصیات شهریوریا اعتقاد دارم شخصا

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

نه بشنوی روت میشه چش تو چش بشی؟؟؟😂😂😂

دلیلش فقط همینه؟😁

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

اون بنده خدا طفلک نه شنید و ظاهرا  هم  کاملا اتفاقی یکی دو جلسه ی دیگه به جلساتشون اضافه شد

و مجبور شدن چشم تو چشم بشن😁

بله ...امنیت بیشتری داره این روش....اصلا خیلی وحشتناکه برام طرف بهم نه داده و قراره تو کلاس ببینمش.. ...

آخی

ان شالله اگر به صلاحتونه  نه نشنوید🌹