اگه از دختری خیلی خوشم بیاد شده شمارشو میگیرم یا سر صحبتو باز میکنم و بد مدتی بفهمم از من خوشش نمیاد یا باهام سرده و حالمو نمیپرسه من دیگه براش تلاش نمیکنم......
بنظرتون درست دارم فکر میکنم که جایی باشم که منو دوس داشته باشن؟؟؟؟
میبینم مثلا پسره به دختره کلی خواهش میکنه بهم وقت بده تا ثابت کنم و دوست دارم و دختره بی اعتنا هستش تعجب میکنم پسره چرا انقدر اصرار میکنه؟؟؟
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه میگم شاید درست نباشه و مثلا بعد یک ماه تلاش کردن و اصرار کردن یهو دختر عاشقم بشه😂😂😂😂😂
نه نمیشه کسی که بخوادت از اول معلومه میخواد
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
یه خواستگاری رفتم کلی با دختره حرف زدیم و خندیدیم و اصلا خییلی خوب پیش رفت و جلسه سوم شمارشو بهم داد....بعد ۴ روز که دیدم اصلا یخ شده تو پیامکا .....بعدش بهم گفت تایپ هم نیستیم.......تعجب کردم و گفتم اوکی🥲
نه واقعا اون دختریم که رفتی خواستگاریش نمیدونم فازش چی بوده واقعا.ولی ببین اگه یکی ازت خوشش بیاد اوم ...
یک سوال دیگه.....
من کلاس کامپیوتر میرم و ۲۵ سالمه...
استاد خانمم که ۲۲ ۲۳ ایناس هر وقت میرم داخل اموزشگاه(( نه کلاس)) باهام چش تو چش میشه و منم چون استادمه بهش سلام اینا میکنم چون زحمت میکشه .....ولی خب حواسش هست مثلا میام تو اموزشگاه میرم و اصلا موقع دانشگام یا هر جای دیگه ای هیچ خانم یا دختری انقدر چش تو چش نشدیم یا حواسش بهم نبود اصلا........ینی امکانش هست چهرم به دلش نشسته باشه یا از من بدش نیومده باشه؟؟؟؟؟
یک سوال دیگه.....من کلاس کامپیوتر میرم و ۲۵ سالمه...استاد خانمم که ۲۲ ۲۳ ایناس هر وقت میرم داخل اموز ...
خوشش اومده فکرکنم
من خب بهترین شاگردشم و بقیه زیر ۱۹ سالن و من هم بزرگترینم هم دست به کامپیوترم عالیه و کدای برنامه نویسیشو خوب یاد میگیرم..........بدبختی اینجاست اموزشگامو سمینار گذاشته بودن این معلمم اومده بود و دور بود چش تو چش شدیم باز ......ولی چون دور بودیم سلام نکردیم.......
در کل یه حالتیه تو خیابون جاییم ببینمش بی توجهی نمیکنه بهم و سلامو میدیم😂😂😂
اخه یه حالت خاصیه میدونید......من خب بهترین شاگردشم و بقیه زیر ۱۹ سالن و من هم بزرگترینم هم دست به ک ...
خوبه همین و بگیر😁😂😂😂
خودم ازشون خوشمم میاد.....ولی بد حالتیه لعنتی .....۱ درصد فکر کنید بگه نه یا جوابم بهت منفیه یا مثلا ...
اره دیگه بگه نه ضایع میشی خدایی ولی با این تفاسیر خوشش اومده.اگه شمارشو داری بهش الان پیام بده روز دخترو قشنگ تبریک بگو