2777
2789
عنوان

ترایپوفوبیا

176 بازدید | 29 پست

هرکسی این فوبیا رو داره اعلام حضور کنه ببینم کیا هستن 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همون سوراخ سوراخه ؟

این‌قدر عکساش وحشتناکن کسی فوبیا نداشته باشه فقط با دیدنش فوبیا میگیره 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

من

بدترین فوبیا عمرمه دلم میخواست از جاهای تنگ بترسم اما این فوبیا رو نداشته باشم خیلی بده...حالت تو چطوره با این فوبیا چیکار میکنی

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

همون سوراخ سوراخه ؟این‌قدر عکساش وحشتناکن کسی فوبیا نداشته باشه فقط با دیدنش فوبیا میگیره

نگو...وایی💔😭

همون سوراخ سوراخه ؟این‌قدر عکساش وحشتناکن کسی فوبیا نداشته باشه فقط با دیدنش فوبیا میگیره

آره این عکسای تو اینترنت اصلا برای فوبیادار کردن بی‌فوبیاها ساخته شده 😂

مثلا سرچ کن کلاستروفوبیا یا آراکنوفوبیا. اگه فوبیاشونم نداشته باشی با اون عکسا می‌گیری

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

من فوبیا ندارم ولی احساسات خیلی عجیبی بهم دس میده و یادم میمونه

عههه خوشبحالت ای کاش جایی شماها بودم...حالا خوبه نداری بدترین فوبیا عمرمه 

من با اون عکس که رو دست حالت سوراخ سوراخ داره حالم بد میشه

داری دیگه...

من اینجوریم نمیدونم درمانش چیه خیلی اذیتم میکنه اصلا نمیتونم به شئ یا وسیله حفره دار حتی نگاه کنم

وایی فکرشم دیونه ام می‌کنه دقیقا منم که خونه بیرون همجا پر از همچین فوبیایی میبینم من حتی از نقطه هم میترسم حتی از مورچه ها صف میکشن دیدی واییی...