2821
2789

علت فوت همسرتون چی بود

خدابهت صبر بده 

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مشکل خون گلبول های خونش داسی شکل بودن

اوه چه بد

کی فوت کرد

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

شهریور پارسال در مورد این بیماری اطلاعاتی دارین؟

نه والا

خدا بیامرزدش 

چند وقت باهم بودین

بچه هم دارنی

چون فاویسمی ها هم تقریبا همینه مشکلشون داسی شکل شدن گلبولهاهمسرتون چه علائمی داشت

چند سال بود هر یه مدت پاهاش درد میکرد از درد نمیتونست راه بره همش باید ماساژش میدادم با سرم و مسکن دوباره سرپامیشد

آخرین بار هم کل بدنش درد گرفت نه مسکن نه سرم نه قرص هیچی جوابگو نبود خیلی درد داشت زیادی خواب آور و مسکن بهش زدن رفت کما در عرض ۵ روز زندگیم نابود شد

چند سال بود هر یه مدت پاهاش درد میکرد از درد نمیتونست راه بره همش باید ماساژش میدادم با سرم و مسکن د ...

روحشون شاد

تاپیکهای قبلتونم خوندم خدا واقعا بهتون صبر بده خیلی سخته خصوصا داغ اولاد

شما تخصصی در مورد این بیماری دارین؟

نه تخصصی ندارم یسری مطالعاتی داشتم درمانشم سخت نیست ولی اینجور که شما گفتین شاید علت فوتش بخاطر دوز بالای داروها و مسکن ها بوده

خدا شما و دخترتونو سالم و سلامت حفظ کنه ان شاالله

اگه یوقت مشکلی بود رو اسم کاربریم بزنین صفحه اول تاپیکمو بخونین و با درمانگر مجرب مشورت کنین

روحشون شادتاپیکهای قبلتونم خوندم خدا واقعا بهتون صبر بده خیلی سخته خصوصا داغ اولاد

ممنون

هر روز و هر شب دارم زجر میکشم بختم سیاهه طلسمم کردن شانس ندارم خدا ازم بدش میاد فقط میخواد زجرم بده معلوم نیست چه مرگمه که زندگیم این شده

فقط منتظر مرگمم هر لحظه