2777
2789
عنوان

تهرانپارس

591 بازدید | 34 پست

دوستان دوباره دارم پست میزارم.. دوستان تهرانپارس فلکه سوم نا امن نیست.. اینطور که بیان از خونه دزدی کنن.. یا خطرناک باشه بچتو بزاری خونه .. یا ماشینتو دم در پارک کنی بدزدن یا ....فقط امنیتش برام مهمه... خیلی توی تی تی سایت همه میگن تهرانپارس و دوست ندارن چرا ؟ تا امنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم این چه حرفیه خیلیم امنه من خودم دارم اینجا زندگی میکنم 

فقط نسبت به دوم و اول خلوت تره 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

عزیزم من شهرستانی نیستم حتی مادرمم تهران به دنیا اومده دلت خواست شناسنامم عکس بدم بهت😂

فقط محض اطلاعت میگی ی منطقه خاص همه جای تهران این قضیه رو کم و بیش داره 

اندرزگوی تهرانم محله خوبی نیست اسم دور دور با ماشین اونجا بد در رفته

منم نگفتم خرابی توهینی به شما نکردم تو پیام من توهین دیدی؟

بعدم گیرم شهرستانیا بیان تهران مگه ارث بابامون خوردن؟تهران تا دویست سال پیش روستا بوده تهرانی الاصل قدیمی هم روستاییه یکم اطلاعات تاریخیت زیاد کن

همه ما اصالتمون مال یه شهر دیگست متولد تهرانن مادر پدرامون تفاخر زیاد داره این موضوع؟

نه عزیزم این چه حرفیه خیلیم امنه من خودم دارم اینجا زندگی میکنم فقط نسبت به دوم و اول خلوت تره

مرسی دوستان من یه خونه پسندیدم با بدبختی بخدا اما از بس دیدم میگن شرق خوب نیست تهرانپارس فلانه .. بخدا نشستم با استرس بخدا .. من تهرانو نمی‌شناسم .. اینجا هم که دیدم خیلی محله پر تردد و حالت بازار بود بانک هایپر همه چی.. خیلی خوشم اومد اما من خودم بکنم حساسم پسرمم تابستان باید تنها بمونه ۹ سالشه خیلی بهم ریختم

مرسی دوستان من یه خونه پسندیدم با بدبختی بخدا اما از بس دیدم میگن شرق خوب نیست تهرانپارس فلانه .. بخ ...

ببین من راضیم دیگه از دختر تنها بدتر نیست که وسط ظهر بره دانشگاه سوار ماشین بشه و...بره تا دم مترو

شرق زندست خیابونهای اصولی پهن داره دلت نمیگیره راه بری

من عاشقشم حیف پول ندارم اونجا بخرم محل کار همسرمم غربه😪

عزیزم من شهرستانی نیستم حتی مادرمم تهران به دنیا اومده دلت خواست شناسنامم عکس بدم بهت😂فقط محض اطلاع ...

مرسی دوستان من یه خونه پسندیدم با بدبختی بخدا اما از بس دیدم میگن شرق خوب نیست تهرانپارس فلانه .. بخدا نشستم با استرس بخدا .. من تهرانو نمی‌شناسم .. اینجا هم که دیدم خیلی محله پر تردد و حالت بازار بود بانک هایپر همه چی.. خیلی خوشم اومد اما من خودم بکنم حساسم پسرمم تابستان باید تنها بمونه ۹ سالشه خیلی بهم ریختم

ببین من راضیم دیگه از دختر تنها بدتر نیست که وسط ظهر بره دانشگاه سوار ماشین بشه و...بره تا دم متروشر ...

فقط امن باشه پسرم تنهاست نیان دزدی و.. زیاد فکر کلاس و اینا نیستم .. والا قشنگ و سرسبز و با کلاسم بود خوشم اومد

مرسی دوستان من یه خونه پسندیدم با بدبختی بخدا اما از بس دیدم میگن شرق خوب نیست تهرانپارس فلانه .. بخ ...

دقیقا کجای فلکه سوم غربی ها یا شرقی ها ؟

غربی ها  بهتر از شرقی ها هست 

ولی کلا خیالت راحت هم امنه هم همچی در دسترس 

اصلا استرس نداشته باش 

از کدوم شهر میخوای بیایی؟

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
فقط امن باشه پسرم تنهاست نیان دزدی و.. زیاد فکر کلاس و اینا نیستم .. والا قشنگ و سرسبز و با کلاسم بو ...

جای خوبیه بد به دلت راه نره خاک سفید که نمیری خود تهرانپارسه فلکه سوم شرقیه یا غربی؟سمت بیمارستانی یا خیابون سجده ای ؟